Mivel terelitek el a figyelmeteket az utolsó napokban? Már nem nagyon tudok másra gondolni, mint a szülésre, babára.
Ráadásul tegnap még pár szülés videót is megnéztem... Így már biztos vagyok, hogy sem császárt, sem sima szülést nem szeretnék... :S
Hiába van itt a nagyobb gyerek, a házimunka, akkor is állandóan csak arr bírok gondolni, mikor jön már ki.. :)
Én még össze-vissza mászkáltam, vásárolgattam, nézelődtem az utolsó napokban. Bár sokat gondoltam arra, hogy mikor jön már a baba (és persze még túl is hordtam), de mivel egyfolytában "csavarogtam", vagy otthon pakolásztam, ezért eltelt az idő és nem kattogott az agyam állandóan a szülésen.
Szülésvideót meg még pénzért sem néztem volna az utolsó napokban. :)
Szülés videókat én is néztem, de azt hittem, hogy rosszul leszek :DDD
Párom 'gratulált' is az egész napos elfoglalásomhoz .. nem nagyon tetszett neki, hogy ilyeneket nézek.
Én sorozatot nézek és olvasgatok a szüléssel és az utáni teendőkkel kapcsolatban, mivel első babánk lesz.
Ma pl. elmentem még venni 1-2 dolgot a gyerekszobába és a kórházba, még átnézem a kórházbamenős táskámat, hogy minden megvan-e.
Ezen kívül kutyát szoktam sétáltatni, de az is néha már-már 'kényelmetlen'. (alig bírok menni, meleg van, hamar elfáradok, bármikor rám jöhet a szülés).
Na épp most olvastam egy kérdést, amiben válaszul belinkeltek egy szülés videót! Rákattoltam, de rögtön ki is nyomtam!!!! Na! Ilyeneket -legalábbis nekem- nem szabad nézni!
Én jönnék-mennék, vásárolnék egyfolytában, de a kocsi nem nálam van, hanem a páromnál, mivel dolgozik, gyalog meg már nem sokáig jutok fent a városban. Hamar elfáradok, és keményedik a hasam.
Így többnyire itthon netezek, rendet rakok (csak komótosan) és pihenek.
Az a rossz, hogy mivel már minden kész van, nincs mit csinálni, csak várok-várok és várok.
Tegnap pl. újra kivasaltam a baba ágyneműjét, a pelenkáit, meg egy-két holmit.
Szoktam menni még a nagyszülőkhöz, rokonokhoz, ahol gyerek van, ott elterelődik a figyelmem és pihenni is tudok jobban, mint itthon :)
miért kell elterelni?
én örültem, hogy a babámon jár az eszem. addig vasalgattam a ruháit, takarítottam a szobáját.
:) Sziasztok! Én is kész vagyok már teljesen, minden értelemben.. :) Holnapra vagyok kiírva, és a várakozás, vágyakozás a szüléstől való félelemmel keveredik... Nem nézek semmilyen videót, nem jártam tanfolyamra..úgyis ahányan vagyunk, annyi féle képpen szülünk majd... feleslegesen nem paráztatom magamat...
Engem a hasmenés őrjít meg, ami érthetetlen mert eddig nem volt... de le tudom magamat kötni bármivel... én is képes vagyok ugyanazt többször kivasalni... :D
Bea
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!