2100 as méhszáj értékem. Mennyire veszi nektek szigorúan az orvosotok? Mit javasol, és felhívja e nálatok a figyelmeteket mit is jelent ez?
Figyelt kérdés
tudom mit jelent, csak kíváncsi vagyok nektek mit javasolnak az orvosok.aki 2100as volt a méhszáj állapota 28 hetesen hányadik hétre szült? köszi a válaszokat!2009. ápr. 9. 17:19
1/4 anonim válasza:
Nekem ugyan a 32héten volt 2000 annyit mondott lassan vegyem fel a kismama tempót, ne rohangáljak emelgessek, pakoljak pörögjek annyit. 2100-al talán jobb lenne egy kicsit többet feküdni, mert már ugye nyílni kezdett. 28 hetesen még nagyon nem kellene szülni. Egyébként mit mondott a doki?
2/4 anonim válasza:
Szia,
32 hetes vagyok, nekem is 2100 a méhszáj állapota. Nekem pihenést javasolt a doki, mert a babóca is eléggé lent van, jó nagy is a drágám, szóval azt mondta, azért 1 hónapot még ki kellene bírni..:)
3/4 anonim válasza:
én most 31 hetes vagyok a másodikkal, nekem 26. héttől 2100-as a méhszájam. 3 X 2 magne B6-ot szedek, 2 X 1 troparint. Vannak napok, amikor még az ágyból is csak nehezen szállok ki, olyankor pihenek. Másnap meg semmi bajom. Szóval, szerintem vigyázz, meg hallgass a dokidra! Amúgy meg, ami jól esik! :-)
4/4 A kérdező kommentje:
3*2 magne B6-ot kell szednem és sokat pihennem. azt mondta a doki fejezzem be a szaladozást, meg a munkát, szigorú táppénz, és legalább a 36. hétig húzzam ki. persze szeretném a 40. hétig, ezért mivel folyamatosan hangsúlyozza, hogy bár tudja milyen izgága vagyok, és nem az egy helyben ülő tipus, de pihenjek, be akarom tartani. nekem is elég lent van a pocim, a babó is nagy.
jó babavárást!
2009. ápr. 9. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!