Babát várok 7 hetes vagyok és erös dohányos valami tipet hogy hogy tegyem le?
Csak a gyerekedre gondolj és az ő egészségére! Az legyen a szemed előtt, hogy mennyi múlik rajtad, hiszen rád van utalva.
Így biztosan sikerül. Onnan tudom, mert én is szívtam előtte és azóta egyetlen egy szálat sem, a dohányos helyeket is kerülöm és eszembe sem jut a cigaretta. A gyerekemért mindent!!!
Mindent leírtak az előttem lévők, még annyi tanácsot adnék, hogy ha ideges leszel a cigihiány miatt, szedjél Magne B6-ot. Én már rég nem dohányzom, de az "idegbaj" néha elkap, dehát terhességgel jár, szóval nekem nagyon bejön, hogy akkor bekapok 1 Magne B6-ot.
A perselyes dolog nagyon jó ötlet!!!
Én is nagy dohányos voltam.
Teljesen letenni nem tudtam! De az ezelőtti két dobozt leszükitettem napi egy szálra! Baromi nehéz volt,de nekem ennyi sikerült!
Szia!Én is cigiztem a 6.hétig,tudom milyen dolog,hogy nem lehet.Vagyis lehet,neked van választásod,te szívhatod,de a babád nem tudja azt mondani,hogy ez neki nem jó!!!Ha sírsz,veled sír,ha nevetsz,veled örül,ha dohányzol,ő is szívja veled együtt,ami miatt neki kevesebb tápanyag jut.Ez legyen a szemed elött:a dohányosok magzatai éheznek és fuldokolnak.Nekem ez jut mindíg eszembe.
És még egy dolog,azt a pénzt,amit cigire szánnék,félreteszem a 4D uh-ra.Nekem ennyit megér!!!
ez rajtad múlik, hogy meddig szeretnéd mérgezni a babát...
ha nem szeretnéd, hogy nagy kárt okozzál a babával, akkor már most tedd le, és ne szivj többet.
Ha rá akarsz gyújtani, dobj be egy cukorkát!
Nekem bejött!
Közben gondolj arra, hogy cigizel. Egy idő után a cukrot fogod kívánni. Én már azt próbálom letenni...
2hós babó anyuja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!