Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Babát várok 7 hetes vagyok és...

Babát várok 7 hetes vagyok és erös dohányos valami tipet hogy hogy tegyem le?

Figyelt kérdés
2009. márc. 24. 12:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Csak a gyerekedre gondolj és az ő egészségére! Az legyen a szemed előtt, hogy mennyi múlik rajtad, hiszen rád van utalva.

Így biztosan sikerül. Onnan tudom, mert én is szívtam előtte és azóta egyetlen egy szálat sem, a dohányos helyeket is kerülöm és eszembe sem jut a cigaretta. A gyerekemért mindent!!!

2009. márc. 24. 12:58
 12/19 anonim ***** válasza:

Mindent leírtak az előttem lévők, még annyi tanácsot adnék, hogy ha ideges leszel a cigihiány miatt, szedjél Magne B6-ot. Én már rég nem dohányzom, de az "idegbaj" néha elkap, dehát terhességgel jár, szóval nekem nagyon bejön, hogy akkor bekapok 1 Magne B6-ot.

A perselyes dolog nagyon jó ötlet!!!

2009. márc. 24. 13:09
 13/19 anonim ***** válasza:
Én is dohányoztam + teszt után egy nagy lökést kaptam anyukámtól csak annyit mondott mit szólnék ha látnám hogy az utcán egy pici babának a szájába dugdossa az anyukája a cigit mert ha tovább szívom én is szinte ugyan azt teszem csak a még meg nem született babába erőltetem nem mondom azt hogy könnyű volt kibírni sokat gondoltam a cigire de nem gyújtottam rá és a cigaretta árából vettem mindenféle apróságot fonalakat cérnákat stb és kötéssel, hímzéssel foglaltam le magam hogy minél kevesebbet gondoljak a cigire.Szóval nagyon sokat segített az is hogy más pótcselekményt találtam.
2009. márc. 24. 13:21
 14/19 anonim ***** válasza:

Én is nagy dohányos voltam.

Teljesen letenni nem tudtam! De az ezelőtti két dobozt leszükitettem napi egy szálra! Baromi nehéz volt,de nekem ennyi sikerült!

2009. márc. 24. 13:35
 15/19 anonim ***** válasza:

Szia!Én is cigiztem a 6.hétig,tudom milyen dolog,hogy nem lehet.Vagyis lehet,neked van választásod,te szívhatod,de a babád nem tudja azt mondani,hogy ez neki nem jó!!!Ha sírsz,veled sír,ha nevetsz,veled örül,ha dohányzol,ő is szívja veled együtt,ami miatt neki kevesebb tápanyag jut.Ez legyen a szemed elött:a dohányosok magzatai éheznek és fuldokolnak.Nekem ez jut mindíg eszembe.

És még egy dolog,azt a pénzt,amit cigire szánnék,félreteszem a 4D uh-ra.Nekem ennyit megér!!!

2009. márc. 24. 13:36
 16/19 anonim ***** válasza:
Akarat kérdése!!A gyerekemért bármire képes lennék!de föleg a cigi!!
2009. márc. 24. 13:50
 17/19 anonim ***** válasza:
Semmi hányinger, undor a szagoktól??? Én olvasom a válaszokat, s csodálkozom, mert én olyan rosszul voltam, hogy szegény párom parfümje is zavart.Hát mág a cigi!!! Na meg főleg ha nekem kellett volna szívnom!!! Én azóta se használok parfümöt, most már 35 hetes vagyok. Ha nincs hányingered, undorod szagoktól, és egyébként el tudnál szívni egy szálat, akkor csak gondolj arra, hogy ugyanúgy a cigifüstöt szívja a kisbabád, és akkor biztos nem lesz lelked rágyújtani. Sok sikert!
2009. márc. 24. 18:53
 18/19 anonim válasza:

ez rajtad múlik, hogy meddig szeretnéd mérgezni a babát...

ha nem szeretnéd, hogy nagy kárt okozzál a babával, akkor már most tedd le, és ne szivj többet.

2010. júl. 13. 20:06
 19/19 anonim ***** válasza:

Ha rá akarsz gyújtani, dobj be egy cukorkát!

Nekem bejött!

Közben gondolj arra, hogy cigizel. Egy idő után a cukrot fogod kívánni. Én már azt próbálom letenni...

2hós babó anyuja...

2010. nov. 15. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!