Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetesen jelentsem be a...

Hány hetesen jelentsem be a babámat? Hogyan tegyem?

Figyelt kérdés
2011. jan. 25. 18:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

otthon vagy védőnőnél?

A közeli embereknek(Anyu,Párom,Tesók)rögtön megmondtam.De érdemes megvárni az első trimeszter végét,sokan babonából nem mondják meg addig,de az első 3 hónap a legrizikósabb.Védőnőhöz 9 hetesen mentem.Oda a 12 hétig érdemes elmenni a vizsgálatok miatt.

2011. jan. 25. 18:57
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Általában megvárják a 12. hetet a nők, hogy aztán a szélesebb ismeretségi körben is elmondják.

Nálunk a munkahelyen baba barátok,biztos vagy valami vicces mondatot mondanék, vagy egyszerűen csak bevinnék egy ultrhangos képet és azt mondanám, hogy : Sziasztok! Hoztam fotókat, kinézi meg először. Aztán amikor az első kolléganő felvisít, utána már egymás lábát fogják taposni, hogy minél előbb odaférjenek a képhez :)

2011. jan. 25. 19:07
 3/12 anonim ***** válasza:
a családnál már hamar bejelentettük,mert veszélyeztetett voltam,hét hetesen.Nálunk fiúsítva vannak a nők,és nem akartuk,hogy baj legyen,ha cipekedni kell.a főnökömnek is akkor,mert nagyon erőltette,hogy adjam le az éves szabitervemet.Mondtam neki,hogy már nem akarok szabadságra menni
2011. jan. 25. 19:34
 4/12 anonim ***** válasza:
én ,mikor a férjem azt mondta:új kocsit kéne venni,azt válaszoltam:max babakocsit.....:)hamar megmondtam mindenhol,mert nehéz fizikai munkát végeztem.
2011. jan. 25. 20:13
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nem végeztem nehéz fizikai munkát, 12 hetesen mondtuk el mindenkinek. Csak a párom tudta addig.
2011. jan. 26. 08:13
 6/12 anonim ***** válasza:
A munkám miatt már rögtön elmondtam, ezáltal mindenkinek a családban, mert gáz lett volna, ha munkatársaim előbb tudják, mint a rokonok.Azt nem írtad, hogy kinek egyébként.??
2011. jan. 27. 15:17
 7/12 anonim ***** válasza:
Együtt csináltuk a tesztet, és én még aznap felhívtam anyumat, tesómat. A papa családjának is rögtön elmondtuk. Barátoknak fokozatosan, de ez mindig inkább helyzet függő volt.
2011. jan. 27. 15:28
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Én a férjemnek mondtam el először, rögtön miután megcsináltam a tesztet. Utána átmentem anyukámhoz, neki is elmondtam, illetve a két testvéremnek. Csak ők 4-en tudtak róla, a többieknek később, úgy kb a 12. hét eltelte után mondtam el. Úgy gondoltam, hogy egyszerűen nem bírom ki, hogy ne osszam meg azokkal, akik a legfontosabbak az életemben.

üdv. 23/N

2011. jan. 27. 15:30
 9/12 anonim ***** válasza:

Én már a 4.héten tudtam, páromnak a 6.héten (mikulás) mondtam el, a munkahelyemen kb. a 7. héten (karácsonyi ajándékozás), szüleimnek meg a 10.héten (karácsony). Mindent tudtam valami ünnephez kötni. Aztán most már minden ismerősöm tudja akivel kapcsolatban vagyok.

14+3

2011. jan. 27. 18:58
 10/12 anonim ***** válasza:
52%
ahogy betöltötted a 12. hetet, szaladj oda és ugrálva (óvatosan)ordíts,hogy kisbabánk lesz juhú!
2011. jan. 27. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!