Hány hetesen jelentsem be a babámat? Hogyan tegyem?
otthon vagy védőnőnél?
A közeli embereknek(Anyu,Párom,Tesók)rögtön megmondtam.De érdemes megvárni az első trimeszter végét,sokan babonából nem mondják meg addig,de az első 3 hónap a legrizikósabb.Védőnőhöz 9 hetesen mentem.Oda a 12 hétig érdemes elmenni a vizsgálatok miatt.
Általában megvárják a 12. hetet a nők, hogy aztán a szélesebb ismeretségi körben is elmondják.
Nálunk a munkahelyen baba barátok,biztos vagy valami vicces mondatot mondanék, vagy egyszerűen csak bevinnék egy ultrhangos képet és azt mondanám, hogy : Sziasztok! Hoztam fotókat, kinézi meg először. Aztán amikor az első kolléganő felvisít, utána már egymás lábát fogják taposni, hogy minél előbb odaférjenek a képhez :)
Én a férjemnek mondtam el először, rögtön miután megcsináltam a tesztet. Utána átmentem anyukámhoz, neki is elmondtam, illetve a két testvéremnek. Csak ők 4-en tudtak róla, a többieknek később, úgy kb a 12. hét eltelte után mondtam el. Úgy gondoltam, hogy egyszerűen nem bírom ki, hogy ne osszam meg azokkal, akik a legfontosabbak az életemben.
üdv. 23/N
Én már a 4.héten tudtam, páromnak a 6.héten (mikulás) mondtam el, a munkahelyemen kb. a 7. héten (karácsonyi ajándékozás), szüleimnek meg a 10.héten (karácsony). Mindent tudtam valami ünnephez kötni. Aztán most már minden ismerősöm tudja akivel kapcsolatban vagyok.
14+3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!