Én is az voltam (napi 1 doboz ) . Elöször csökkentettem ilyen napi 1-2-3 szál volt . Aztán jött egy kis hányinger és az picit segitett és elmaradt szerencsére.
És ami még nekem segitett , hogy arra gondoltam hogy a csöpp baby abban a füstben van egész nap amit "letszippantasz".
És persze akarni kell.
Drukkolok , jó babavárást.
15 hetes pocis :-)
2009. márc. 24. 12:47
3/19 anonim válasza:
Megcsináltam a tesztet, rágondoltam a babámra a pocakban, és többet nem gyújtottam rá.
Azóta se... 4 hónapos anyuka
2009. márc. 24. 12:49
4/19 anonim válasza:
Én is azt mondom, hogy egyik pillanatról a másikra. Hidd el nekem, sokkal könnyebb, mint fokozatosan! Amúgy ha rá akarsz gyújtani, mert kívánod, gondolj a babádra és arra, hogy ha rágyújtasz, azzal ártasz neki. Ezzel talán könnyebb megállni!
Amúgy nekem sem volt könnyű letenni, de aztán egy idő után már nagyon nem kívántam, sőt... nem is bírom, ha mellettem cigiznek. A babám egészsége mindennél fontosabb, így nem nehéz lemondani ilyen "apróságokról", mint a cigi! :)
2009. márc. 24. 12:50
5/19 anonim válasza:
A tapaszt és a rágót mellőzd,mert van benne nikotin.Ajánlani szokták a gyógyfüves cigarettát,abban is van kátrány és nokitin is ha jól tudom,de nem olyan mennyiségben,sokkal kevesebben mint az igaziban.Ha a szokás rabja vagy,tehát nem maga a füst,hanem inkább mozdulat hiányzik,akkor elektromos cigi.Kicsit drága,viszont nincs káros anyag,csak a mozdulat és a füst,mmint kifelé és nem befelé.Ezen kívül agykontroll,vannak a kórházakban is ilyen módszerek,hipnózis vagy mi a szösz:DÉs sok szerencsét:))
6/19 anonim válasza:
sajnos nekem nem sikerült leraknom. napi 10-12 szálat szívtam(előtte napi másfél doboz). Hál'Istennek a babának nem lett baja, de végigizgultam a terhességet. Jó tanács: a kórházban,ha nem sikerül leraknod, ne gyújts rá,mert olyan megjegyzéseket kapsz,h egy életre nem tudod elfelejteni.
7/19 anonim válasza:
Szobafogság pár napra, a környezetedben lévőket kérd meg, hogy addig akárhogy sírsz, fenyegetőzöl... ne adjanak cigit. Te meg bírd ki és ne mozdulj ki otthonról. Persze ne hagyj otthon dugiba sem cigit.
Kitartás, én is nagy bagós voltam és nagyon nehezen tettem le, de ha az első napot kibírod onnan már sokkal könnyebb. Engem erősített onnantól a tudat, hogyha rágyújtok, akkor kezdhetem az egészet elölről.
Bocs, ha hosszú voltam, de drukkolok.
2009. márc. 24. 12:52
8/19 A kérdező kommentje:
Most nekem elfogxott a cigi és nem veszek ez kezdésnek jó lesz bár nehéz lesz de a babiért megteszem drukoljatok ,hogy sikerüljön és köszönöm a válaszokat.
2009. márc. 24. 12:55
9/19 anonim válasza:
Édesanyám is így volt vele. Azonnal letette, mindenféle csökkentés nélkül. Főleg az elején nagyon fontos. Bár persze már a tervezési szakaszban lett volna a legjobb abbahagyni, mert így még mindig ürül a szervezetedből, miközben már terhes vagy... Lehet, hogy megköveztek, de szerintem egy dohányos terhes nem érdemli meg, hogy gyereke legyen. Ha egy ennyi lemondásra nem képes, akkor iszonyatosan önző.
2009. márc. 24. 12:56
10/19 anonim válasza:
Erről jut eszembe... ha cigit akarsz venni, végy erőt magadon, az árát tedd egy perselybe, majd abból vegyél néha kis apróságot a babádnak. Meglátod egy idő után, hogy mennyi sok pénzt megspórolsz és a babádra költheted!!! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!