Pár hete már tart, és nagyon fáj. Már nem fog elmúlni?
Holnap leszek 31 hetes terhes, és már hetek óta tart. A jobb cicim alatt, egy kis rész a hasamon nagyon érzékeny, és fáj. Főleg éjszaka amikor fekszek. Égő érzés, és nagyon szúr. De csak jobb oldalt közvetlen a cicim alatt.
És a babát is ott érzem fent. Lehetséges hogy ez már igy marad a szülésig?
Lehet, hogy beékelte oda a kis lábát, vagy ilyesmi. Ha erről van szó, akkor segíthet, ha picit masszírozod.
(Nekem egy napig a bordámon kívülre dugta a lábát, az borzasztó volt, de nem maradt úgy.)
Ismerős, nekem is ugyanott fájt... Olyan érzés volt, mintha beakasztotta volna a kis lábát, a védőnő szerint idegeket nyom a méh.
Az elmúlt két napban sokszor "beszéltem" a babámhoz, hogy költözzön ki onnan, simogattam, masszírozgattam a fájó részt és már nem fáj... Nem tudom, minek köszönhető, de lényeg, hogy már jobb és tudok a jobb oldalamon aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!