2 hete császárooztak, és a vágás körül be van dagadva. Ha megérintem nem fáj. Normális ez? Mikor fog elmúlni?
Figyelt kérdés
2009. júl. 14. 17:13
1/6 anonim válasza:
Azok a belső varratok.El fog múlni...idővel.
Nekem is elmúlt,de elég sokára.
2/6 anonim válasza:
Nálam 4 hónap után teljesen visszaállt a rend. Nekem nem volt bedagadva, csak teljesen érzéketlen volt a bőröm a vágás körül. Mára elmúlt.
3/6 anonim válasza:
Én is hónapokig éreztem mindenféle kis göböket és volt, hogy egy kicsit fájt is, amikor hirtelen mozdultam. És nekem is érzéketlen volt a hasam alsó része. Mára ez már teljesen elmúlt. 7 hónapja szültem.
4/6 anonim válasza:
Első vagyok.Az epeműtétem helye 9éve érzéketlen...
5/6 anonim válasza:
Vékony hasfalamon még ma is, 10 évre a császárra érződnek és látszanak a belső varratok kidudorodásai.
Érezni érez a hasam és az izmok is jól működnek,de néha a vizelés után fáj.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2009. júl. 15. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!