Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Két hete szültem, és még...

Két hete szültem, és még mindig vizes a lábam. Mikor fog elmúlni?

Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 15:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez változó, én azt hittem, hogy a szülés után a gyerekkel majd lemegy ez is rólam, de nem.4 napot voltunk bent a kórházban, addig semmi változás. A nővér szerint a 6 hetes gyermekágyi időszak végére biztos elmúlik...

Hazajöttünk, elkezdtem vedelni a tejszaporító teát és amellett, hogy rengeteget jártam pisilni, másnapra mindenhonnan eltűnt rólam a víz nyom nélkül.Csodálkoztunk a párommal, hogy miért olyan beesett az arcom és örültem, hogy végre viszontláthatom a bokacsontomat:)

Tehát a lényeg, hogy legkésőbb a 6.hét végére el kéne tűnnie.Addig is igyál sokat, hogy dolgozzanak a veséid és a szervezeted ne tudja elraktározni a vizet:)

4 hetes kiscsaj anyuja:)

2011. jan. 29. 17:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Én császárral szültem és majdnem 2 hónapos volt a babám ,amikor kiment az összes víz!Elvileg függ attól is hogy hogyan szültél.
2011. jan. 29. 17:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is 67 hét alatt ment le az össze víz.
2011. jan. 29. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!