11/19 anonim válasza:
10:59 vagyok. A bolygókerék forog! Ezen is az van,sosem vettem volna fix kerekeset, a boltban nem tudnék lavírozni a sorok között. Emelnek szerencsére nem kell,ez a kertes ház előnye! :)
12/19 anonim válasza:
Utolsó vagyok! Egyébként a sima King-et,vagy Twist-et nem venném ebből,csak a 3in1-t!
13/19 anonim válasza:
Próbáltam tolni olyan kocsit, aminek a bolygólerele a lábamhoz közel van (tehát nem a kocsi elején). Képtelen voltam irányítani, pedig először nekem is egy olyan kocsi tetszett, de így letettem róla.
14/19 anonim válasza:
twistre szavazok, az szuper. :)
ugyanaz, mint a bergon 2dx :)
15/19 anonim válasza:
nekem is lengyel babkocsim van, nagyon hasonló, mint a Raf pol és nagyon jó! már a második babámat tologatom benne, semmi gond nem volt vele eddig, egyszer kijött valami műanyag csvar-szerű, amit simán visszacsavartam
a keekei nagyon jók, nem kell, hogy bolygó legyen, az borzalmas. hóban, sárban, magas fűben, fa gyökerén át, mindenhogy tudom tolni.az enyémet nagyon könnyű billenteni, pl. padkára fel.
és mondom, nagyon hasonló ehhez a Raf polhoz.
16/19 anonim válasza:
17/19 anonim válasza:
én meg 3 in 1 -et nem vennék sosem... :)
18/19 anonim válasza:
mindenképp ezek közül akarsz akkor a twist azaz a második linkelésedből az első ha nálunk nem lenne a bolygókerék a falra másznék...
19/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, a twist mellett döntöttem.
2011. jún. 14. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!