Ne vegyél lengyel babakocsit ha nem akarsz sokat szívni és káromkodni.
Batár.
Én a Raf-pol Fenix 3in1 vettem Lime színben. Mi vidéken lakunk, kell a "batár" babakocsi. Kell a nagy,felfújható kerék, a mózes stb. Nem fogok BKV-ni és nem a plázába fogok járni vele. Viszont ennyiért a 3 részt,nem veszed meg sehol. Nekünk ennyi telt rá! Nemsokára teszteljük, 1 hét van a szülésig hivatalosan. Nagyon fikázzák a lengyel babakocsikat,de ehhez minden megvan! A terhesség legelejétől babakocsit kergettem és mindig ennél lyukadtunk ki! Ez van!
38+6hkm
Ha a narancs szín nem annyira fontos, ezt bátran ajánlom neked:
Nekem ilyen van. Marha nehéz ugyan, de szuper kocsi! Azt bánom csak, hogy nem ilyet vettem már elsőre.
Nekünk is lengyel kocsink van, és én soha nem káromkodom miatta, sőt, nagyon szeretem.
Viszont ha nem forog az első kerék, az tényleg nem jó!
1. Aki leszólja a lengyel kocsikat az rosszat fogott ki. A lengyel kocsik nagyon jók, strapabíróak, bár nehezek.
2. A sportkocsink bolygókerekes és UTÁLOM! Állandóan kinyeklik ha fel-le kaptatok a járdáknál, mert vidéken nincs ám lealacsonyítva. Elakadok az ajtóknál szintén mert naná, hogy akkor fordul el. 10 percenként meg a fene fogja állandónak állítgatni fix-bolygó-fix-bolygó.
Ha tetszik, és nem kell sokat tömegközlekedned (a súlya miatt) nyugodtan vedd meg amelyik tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!