Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki a második babájával...

Aki a második babájával várandós! Miben különbözött a tünetei terhesség elején mint az elsővel?

Figyelt kérdés
2011. jún. 11. 08:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Első gyereknél iszonyatos mellfájás, de az 6-7 héten elmúlt és utána élveztem az egész terhességem! csak nagyon aluszékony voltam az elején!

Most a második babánál - 14. hétben vagyok - borzasztó!!! a mellem csak 3-4 napig fájt és utána jött az állandó émelygés és hányás- hányás hátán ... néha a tea jött ki belőlem és bár olvastam egy fórumon hogy nincs undorítóbb látvány a naturjoghurt viszontlátásánál én kiegészíteném a gyümölcsdarabos joghurt még annál is undorítóbb!!! nem vagyok most annyira álmos, de vérzik az orrom, görcsöl a lábam szóval nem ez rémlett az elsőnél :)

de majd csak túl leszek ezen is.... :)

2011. jún. 11. 14:15
 12/14 anonim ***** válasza:
Az elsővel az elején voltam rosszul de nagyon,a végén futottam mint a nyúl:) A másodikkal az elején kis émelygés volt,a végét elég nehezen viselem(36 hetes vagyok). Más teljesen,2 terhesség sincs egyforma. Most a végén nagyobb a hasam,hamar elfáradok,állandóan aludnék,míg az elsővel az elején aludtam volna mindig. És valószínű hamarabb megszületik,mint az első(40+6 hét),már hónapok óta mondogatom,hogy előbb fog jönni:)
2011. jún. 11. 19:38
 13/14 anonim ***** válasza:
sokkal rosszabbul viselem a másodikat, mint az elsőt. Az elsőnél volt időm magamra, a másodiknál egyetemre járok, és a nagyfiam után ugrálok. Sokat hánytam, de nem is csoda, sokat autózunk, a fiammal nem utaztam annyit kocsival. Meg persze hullafáradt vagyok. Össze sem tudom hasonlítani a két terhességet.
2011. jún. 11. 21:00
 14/14 anonim ***** válasza:

Az elsővel végig hánytam napi 5-7x egészen a 16.hétig majdnem, másodikkal összesen voltam rosszul talán 10x a 12.hétig, viszont azóta hetente-kéthetente 1x szintén sikerül hányni.

Fáradékony mindkettővel voltam az elején, viszont az elsőnél jobban viseltem a pocakom, most dupla akkora, mint az elsőnél volt, sokkal nehezebb lehajolni, bár mozogni,futni simán tudok.

Az elsőnél fűszereseket kívántam, most főleg gyümölcs, hús, tejtermék, talán kicsit lemerülhetett a szervezetem és most pótlom a dolgokat :).

A végéről még nem tudok nyilatkozni, 28 hetes vagyok :).

2011. jún. 12. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!