Aki a második babájával várandós! Miben különbözött a tünetei terhesség elején mint az elsővel?
Első gyereknél iszonyatos mellfájás, de az 6-7 héten elmúlt és utána élveztem az egész terhességem! csak nagyon aluszékony voltam az elején!
Most a második babánál - 14. hétben vagyok - borzasztó!!! a mellem csak 3-4 napig fájt és utána jött az állandó émelygés és hányás- hányás hátán ... néha a tea jött ki belőlem és bár olvastam egy fórumon hogy nincs undorítóbb látvány a naturjoghurt viszontlátásánál én kiegészíteném a gyümölcsdarabos joghurt még annál is undorítóbb!!! nem vagyok most annyira álmos, de vérzik az orrom, görcsöl a lábam szóval nem ez rémlett az elsőnél :)
de majd csak túl leszek ezen is.... :)
Az elsővel végig hánytam napi 5-7x egészen a 16.hétig majdnem, másodikkal összesen voltam rosszul talán 10x a 12.hétig, viszont azóta hetente-kéthetente 1x szintén sikerül hányni.
Fáradékony mindkettővel voltam az elején, viszont az elsőnél jobban viseltem a pocakom, most dupla akkora, mint az elsőnél volt, sokkal nehezebb lehajolni, bár mozogni,futni simán tudok.
Az elsőnél fűszereseket kívántam, most főleg gyümölcs, hús, tejtermék, talán kicsit lemerülhetett a szervezetem és most pótlom a dolgokat :).
A végéről még nem tudok nyilatkozni, 28 hetes vagyok :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!