Mit kell tennem, hogyan tovább?
Most derült ki hogy terhes vagyok aminek nagyon örülünk.
Vendéglátásban meddig dolgozhatok? Hogyan és merre induljak el? Minek kell utánajárnom, és milyen juttattásokra számíthatok?
Bocsi a sok kérdésért, de nagyon be vagyok zsongva, olyan régen vártunk erre a csodára?
hát ha jól érzed magad, semmi panaszod eddig nem volt, elveszített terhesség, évek óta reménytelen próbálkozás, akkor ameddig bírod, fizikailag, meg szellemileg, mert hát az stresszes meló, én amint megtudtam a jó hirt már rá 2 hétre nem is mentem, mert az előző béby féléve ment el hematóma miatt, nem akartunk a férjemmel kockáztatni inkább a biztonságos otthon.
be voltál jelentve? mert akkor mehetsz táppénzre.
Köszönöm nektek a gyors válaszokat!
Kedves utolsó! Tgyásra és gyedre csak szülés után mehetek igaz, most pedig csak táppénzre?
szerintem nem éppen kismama-barát a vendéglátátás.
a pocakod húzódni fog, a lábad dagadni, visszeresedni, ha sokat talpalsz.
én a helyedben kiíratnám magam táppénzre. ez kb annyi, mint a béred. szülés napjától meg tgyás, majd gyed.
persze típus függő, ki hogy bírja, de akár az is lehet hogy folyamatosan hányingered lesz a kaja meg cigi szagtól, pisilni kell szaladgálnod, stb... de lehet, hogy észre sem fogod venni, hogy ott a baba.
Köszönöm a válaszokat!
Úgy döntöttünk a párommal, hogy nem kockáztatok, hétfőtől megyek táppénzre. Sajnos elég nehezen jött össze, nem szeretnék bajt.
Szállodában dolgozok felszolgálóként egész nap talpalok, emelgetek stb. nem ér annyit hogy baj legyen.
Minden jót mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!