Mit kell tennem, hogy elapadjon a tejem? Nem szoptatok tovább, tejem van, melleim feszülnek. Fejjek, vagy hideg vízes borogatás? Gyógyszer kizárt.
homeo
urtica urens ch30 napi 2-3 alkalommal 5 golyó
Vegyél be 2 dobozzal, és elapad a tejed.
Adhatni adhatnám. Nem a tejjel van a baj, hanem a szoptatással, és a fejéssel. Nagyon fáj a fejem, a szoptatás összehúzó hatása valamiért nálam fejgörcsöt okoz. De olyat, hogy ember még olyat nem látott, aztán a héten kicsit megijedtem, mert már nem voltam önmagam a fájdalom miatt, így elmentem orvoshoz, aki azt tanácsolta, hogy talán jobb volna elhagyni a szoptatást, a saját érdekemben. Persze biztosat ő sem mert mondani, még tartanak a kivizsgálások.
Nem tudom frontra fogni, nem vagyok beteg, iszom eszem eleget, viszont szoptatok, így ez a legkézenfekvőbb, hgy ez okozza a fejfájást, tehát meg kell szüntetnem. De mivel van tejem, így apasztanom kellene, csak fingom sincs hogyan csináljam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!