Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mélyen tapadó lepény. Tapaszta...

Mélyen tapadó lepény. Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Ma voltam a 18 hetes UH-n. Igaz 19 hetes vagyok, de tudott róla a doki, hogy 1 héttel csúszok. De nem is ez a fontos. Azt írta a papíromra, hogy placenta fundusban, melyen tapadó. Teljesen a frászt hozta rám. Ez a harmadik baba, szóval nem vagyok kezdő, de mégis meg ijesztett ezzel a mondattal. Elrendelte a 24 órás pihenést, nuku szex, nuku emelgetés, de még takarítani sem lehet. OK megértem, hogy bármikor leválhat és elvérezhetek, de hogyan lehet ezt kibírni? Két gyerek, meg egy férj mellett. 4 hét múlva újabb UH, hogy változott- e a helyzet. Olyan kismamák, anyukák válaszait várom, akik ilyen, vagy hasonló helyzetben vannak, voltak. U.I: picivel minden rendben, nagy rá az esély, hogy kislány. Bocsi, ha hosszú lett
2011. jún. 8. 18:20
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
hogyan? Meddig lehet húzni így, ha nem változik a helyzet?
2011. jún. 8. 19:52
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem méhszájt fedő mélhepényem volt, egészen a 24. hétig el sem mozdult onnan, és akkor hipp-hopp elmászott...persze nekem is kímélni kellett magam, sextől mi is tiltva voltunk..Most már 37+5 hetesek vagyunk, szóval ki lehet "húzni" a végéig is vele:)

Nyugi!

2011. jún. 9. 09:00
 13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Jóbban át gondolva és utána olvasva, valóban nem muszáj annyira paráznom. Kissé megnyugodtam, de biztosan, ha 4 hét múlva már jobb helyen lesz.
2011. jún. 9. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!