Mik a tapasztalatok a mélyen tapadó méhlepényről?
A 20 hetes UH-on derült ki, hogy a placentám a mellső falon tapad, és mélyen.( a belső méhszájhoz közel van, de nem éri el)Azt mondta a doki és a védőnő is, hogy fentebb fog húzódni, ahogy nő a baba.Vigyáztam is magamra, nem volt semmi gond.De a múltkor a 27. héten , a 4D babamozin még mindig lennt volt a méhlepény.Ma azt mondta erre a védőnő, hogy már lehet, ott is marad, és császár lesz a vége.Igaz ez? Még van egy pár hetem a szülésig, hogy feljebb kerüljön.Az érdekelne, hogy miért mondta azt, hogy lehet végig ott marad. Szerintetek? Bízhatok abban, hogy van még idő, hogy a rossz helyről elkerüljön?
29 h km
Nem szeretnélek elkeseríteni, de már nem valószínű, hogy elmozdul:-(
Nekem is mélyen tapadó a lepényem, csak nálam a hátsó falon van, és egy része fedi is a méhszájat.
36 hetes vagyok, én is végig bíztam benne, hogy hátha elmozdul, de nekem már tutira nem mozdul sehova.
20 hetesen barnáztam, 23 és 29 hetesen pedig véreztem.
Nagyon nyugtalan voltam végig, nehogy korábban szülessen meg a babám...nehogy ismét bevérezzek, nehogy leszakadjon a placenta...napokon belül befektetnek, és nagyon úgy néz ki, hogy császár lesz a vége. Most azon izgulok, hogy addig is minden rendben legyen majd, és egészséges legyen a babám.
Sok kitartást kívánok neked, és vigyázz magatokra, akkor minden rendben lesz!:-)
Ne aggódj, biztosan nem lesz koraszülött!!
Eddig is szépen odafigyeltél magadra, a dokik is oda fognak rád figyelni. Minden rendben lesz, majd meglátod!
Ha bármikor van kedved beszélgetni, írj nyugodtan!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!