Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mik a tapasztalatok a mélyen...

Mik a tapasztalatok a mélyen tapadó méhlepényről?

Figyelt kérdés

A 20 hetes UH-on derült ki, hogy a placentám a mellső falon tapad, és mélyen.( a belső méhszájhoz közel van, de nem éri el)Azt mondta a doki és a védőnő is, hogy fentebb fog húzódni, ahogy nő a baba.Vigyáztam is magamra, nem volt semmi gond.De a múltkor a 27. héten , a 4D babamozin még mindig lennt volt a méhlepény.Ma azt mondta erre a védőnő, hogy már lehet, ott is marad, és császár lesz a vége.Igaz ez? Még van egy pár hetem a szülésig, hogy feljebb kerüljön.Az érdekelne, hogy miért mondta azt, hogy lehet végig ott marad. Szerintetek? Bízhatok abban, hogy van még idő, hogy a rossz helyről elkerüljön?

29 h km

2010. júl. 7. 10:55
 1/9 anonim ***** válasza:
40
2010. júl. 7. 10:55
 2/9 anonim ***** válasza:
40 hetes egy terheség:) azt akartam írni. Egyre kevesebb az esély, de még mindig mehet feljebb. Ha nem megy, valószínű császár .
2010. júl. 7. 10:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem a 16. heten volt ilyen gondom, de a 20. hetre megszunt. Viszont te mar a 27. hetben vagy. Mehet meg feljebb, van ra ideje, de egyre kisebb ennek a valoszinusege. Ilyenkor valoban azt szoktak mondani, hogy csaszar.
2010. júl. 7. 11:56
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Hát én még reménykedek..de igazatok van, lehet, hogy császár lesz a vége.Meg azért is baj, hogy ott van, mert jobban kell vigyázni.Eddig nem véreztem, de félelemmel tölt el, hogy a kisbabámnak az életet jelentő méhlepény ilyen lehetetlen helyen van.Köszi a válaszokat!
2010. júl. 7. 12:08
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem szeretnélek elkeseríteni, de már nem valószínű, hogy elmozdul:-(

Nekem is mélyen tapadó a lepényem, csak nálam a hátsó falon van, és egy része fedi is a méhszájat.

36 hetes vagyok, én is végig bíztam benne, hogy hátha elmozdul, de nekem már tutira nem mozdul sehova.

20 hetesen barnáztam, 23 és 29 hetesen pedig véreztem.

Nagyon nyugtalan voltam végig, nehogy korábban szülessen meg a babám...nehogy ismét bevérezzek, nehogy leszakadjon a placenta...napokon belül befektetnek, és nagyon úgy néz ki, hogy császár lesz a vége. Most azon izgulok, hogy addig is minden rendben legyen majd, és egészséges legyen a babám.

Sok kitartást kívánok neked, és vigyázz magatokra, akkor minden rendben lesz!:-)

2010. júl. 7. 12:33
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem keserítettél el, inkább köszönöm, hogy őszinte voltál.Így legalább fel vagyok rá készülve, hogy így marad, és császár lesz a vége.Én csak a koraszüléstől tartok egy kicsit.Azért szorítok, hogy várja meg az idejét.Megnyugodni csak akkor fogok már, ha épségben kinnt lesz.
2010. júl. 7. 14:33
 7/9 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, biztosan nem lesz koraszülött!!

Eddig is szépen odafigyeltél magadra, a dokik is oda fognak rád figyelni. Minden rendben lesz, majd meglátod!

Ha bármikor van kedved beszélgetni, írj nyugodtan!:-)

2010. júl. 7. 14:47
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi, aranyos vagy!Ha lesz időm, írok!
2010. júl. 7. 15:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Kedves kerdezo, ennek mi lett a vege?
2017. márc. 22. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!