Baj lehet a babával vagy ilyen elöszokot fordulni? . Tegnap azt mondta minden rendben van!? Többi lent
Figyelt kérdés
Van egy kis rozsaszines barnás folyásom.6 hetes leszek holnap. Mi a teendó az orvosom nem helybeli és nem tud fogadni.Izguljak vagy van ilyen? Nem fáj semmim!2011. jún. 7. 16:56
1/6 anonim válasza:
Hát én ezzel elmennék rögtön orvoshoz vagy az ügyeletre.
A barnázás elöszokott fordulni, pl nekem is volt érzékeny méhszájtól, de azt mondta a doki hogy amíg nem világos friss vér addig nincs baj, barnázni lehet.
de én bemennék azért megnézetni.
2/6 anonim válasza:
Ilyen előfordulhat.Ha nem görcsölsz, nincs okod aggodalomra.Pihenj egy kicsit, és ne aggódj, minden rendben lesz. Tapasztalatból mondom, velem is előfordult minden terhességemnél és szerintem másoknak is voltak hasonló tapasztalatai.
3/6 A kérdező kommentje:
löszönöm. nem görcsölök. nagyon szeretnénk a babát nem szeretnénk ha baj lenne:S
2011. jún. 7. 17:17
4/6 anonim válasza:
Előfordulhat,DE egy utat megér az ügyeletre,hogy tudd hogy tényleg minden oké!
5/6 anonim válasza:
NEM AKARLAK IJESZTGETNI, de én elmennék az ügyeletre...ilyen kora terhesen szerintem ez nem oké...legalábbis nekem is volt ilyen, nem görcsöltem akkor, de egy nap múlva igen, és el is ment a baba.Szóval én mennék az ügyeletre, de tényleg nem ijesztgetésből írom, hanem azért, mert nekem baj lett belőle!
6/6 anonim válasza:
A terhesség alatti vérzésnél(a barnázás is az)mindig CSAK orvos tudja megállapítani hogy ártalmatlan,vagy nem.Ügyelet,ha pedig végkép nem áll módodban hogy menj,magne B,és pihenés addig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!