Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj lehet a babával vagy...

Baj lehet a babával vagy ilyen elöszokot fordulni? . Tegnap azt mondta minden rendben van!? Többi lent

Figyelt kérdés
Van egy kis rozsaszines barnás folyásom.6 hetes leszek holnap. Mi a teendó az orvosom nem helybeli és nem tud fogadni.Izguljak vagy van ilyen? Nem fáj semmim!
2011. jún. 7. 16:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát én ezzel elmennék rögtön orvoshoz vagy az ügyeletre.

A barnázás elöszokott fordulni, pl nekem is volt érzékeny méhszájtól, de azt mondta a doki hogy amíg nem világos friss vér addig nincs baj, barnázni lehet.

de én bemennék azért megnézetni.

2011. jún. 7. 17:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Ilyen előfordulhat.Ha nem görcsölsz, nincs okod aggodalomra.Pihenj egy kicsit, és ne aggódj, minden rendben lesz. Tapasztalatból mondom, velem is előfordult minden terhességemnél és szerintem másoknak is voltak hasonló tapasztalatai.
2011. jún. 7. 17:14
 3/6 A kérdező kommentje:
löszönöm. nem görcsölök. nagyon szeretnénk a babát nem szeretnénk ha baj lenne:S
2011. jún. 7. 17:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Előfordulhat,DE egy utat megér az ügyeletre,hogy tudd hogy tényleg minden oké!
2011. jún. 7. 17:26
 5/6 anonim ***** válasza:
NEM AKARLAK IJESZTGETNI, de én elmennék az ügyeletre...ilyen kora terhesen szerintem ez nem oké...legalábbis nekem is volt ilyen, nem görcsöltem akkor, de egy nap múlva igen, és el is ment a baba.Szóval én mennék az ügyeletre, de tényleg nem ijesztgetésből írom, hanem azért, mert nekem baj lett belőle!
2011. jún. 7. 17:47
 6/6 anonim ***** válasza:
A terhesség alatti vérzésnél(a barnázás is az)mindig CSAK orvos tudja megállapítani hogy ártalmatlan,vagy nem.Ügyelet,ha pedig végkép nem áll módodban hogy menj,magne B,és pihenés addig.
2011. jún. 7. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!