Amíg dolgozom, addig nem valószínű, hogy be fog fordulni?
Azért kérdem, mert pénztáros vagyok és szinte egész nap ülök. Gondolom így a legkényelmesebb neki. Mondjuk napjában többször felállok és sétálgatok, de ezt is azért, mert már szinte ki akar jönni a gyomromnál. Még két hétig fogok dolgozni, utána itthon leszek. Milyen gyakorlatokat végezzek, hogy könnyebben beforduljon? Már most óriásbaba, félek, hogy mire arra kerül a sor, hogy itthon legyek, kicsi lesz neki a hely a megfordulásra.
32h km.
Nem vagyok nőgyógyász, de szerintem a baba befordulása nem az anyukán, a testhelyzetén vagy gyakorlatokon múlik.
A 29-30 hetes uh-n nem mondtak valamit, hogy merre fekszik, várható-e a befordulás?
Na, akkor lehet, hogy már rég befordult, és amit érzel, hogy "kijön a gyomrodnál" az a lába:)
Nekem 30 hetesen volt uh a kisfiamnál, ő előtte pár nappal fordult be, egyik este ültem az ágyon, és csak a nagy mozgolódást éreztem bent, azt hittem, szétreped a hasam.
Most a lányommal majd 3 hét múlva megyek 29. héten, remélem ő is befordul.
Én is ülőmunkát végzek. 30. héten voltam dokinál és fent volt a feje. a 31. heti uh-on már be volt fordulva. Én sem hittem el, mert én is éreztem ugyanott a két puklit. De mégis befordult :)
Reméljük nálad is így van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!