16. héten valószínű a neme?
Figyelt kérdés
azt mondta elég valószínű hogy lány,de ha oda látott akkor ha fiú akkor már lett volna kukuja nem?a fiamnál 14 héten megmondta hogy fiú.vagy még lehet nem látta?csak másból gondolja?2011. jún. 17. 09:34
1/5 anonim válasza:
Nekem a 12. héten még nem mondott semmit, a 16. héten azt mondta, hogy valószinű, hogy kislány, a 19. héten azt mondta, hogy 90% hogy kislány, a 20. heti uh-n az orvos szintén lányt mondott. :) Azért várj még egy uh-t és csak akkor éld bele magad! :))
2/5 anonim válasza:
Nekem aztmondták 12 hetesen,14 hetesen,18 hetesen,hogy kislány,25-én megyek 4D-re,ha ott is lányt mondanak,akkor elhiszem és vásárolok neki rózsaszínt is.Bár a dokimtól amikor kérdeztem,hogy mikor lehetnek megtudni a nemét,azt mondta,hogy amikor kibújik. :)
3/5 A kérdező kommentje:
19.héten a fiamnak a 4d-s videoján már olyan a kukuja mint egy csiga :),kifejezetten jól látszott és nagy volt.fiut vártunk másodiknak is,de most annyira boldog vagyok lehet mégis kislányom lesz.mindegy végül is mi lesz,csak olyan fura is volt hallani hogy kislány lesz..
tehát a videora alapozva ugy gondolom hogy a kuki már ott lett volna ha fiú.nem gondoljátok.
2011. jún. 17. 09:59
4/5 anonim válasza:
Én is kérdeztem a dokitól, hogy ez már biztos? Erre ő azt mondta, hogy majd ha kibújik akkor lesz biztos :D
Első voltam
5/5 anonim válasza:
Én az 4. uh-ig nem hittem el, hogy tényleg lány. :)
Pedig megmondták 12, 16, 18 hetesen is már. A 25. hetes 4d után már kezdtem elhinni.
Amúgy végig lányt mondtak, tehát eltalálták, csak én nem mertem beleélni magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!