Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek erről?...

Mi a véleményetek erről? Szerintem felháborító!

Figyelt kérdés

Én ma nagyon kiakadtam! Nem tudom ki hogy van vele, de én ilyet sosem tennék. Szóval mostanában egyre több anyukát látok szoptatni utcán vagy bevásárlóközpontba a padon ülve mindenki szeme láttára. Oké, hogy természetes, de mégis egy intim dolog nem?

31 hetes km

2011. jún. 6. 17:32
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom még nincs másik gyereked. Ha lesz, majd nem így fogsz a szoptatásról gondolkozni. Inkább egy padot fogsz választani te is, ha a szükség rávisz, mint egy lecsukott gusztustalan wc tetőt. Továbbá azt is feltételezem, fogalmad sincs, hogy egy szoptatás átlagosan mennyi ideig tart, főleg az első időkben.
2011. jún. 6. 20:05
 32/58 anonim ***** válasza:
100%

ilyen időben megromlik a tej a cumisüvegben egy fél óra alatt.

ki ülne be a büdös pelenkázóba szoptatni? egy szép tiszta kisbabával?

2011. jún. 6. 20:08
 33/58 anonim ***** válasza:
100%

"...én ilyet sosem tennék."

Soha ne mondd, hogy soha! Majd meglátod, hogy egy kisbaba nem mindig olyan kiszámítható. Amikor az alvásidőre tervezett babakocsis séta üvöltésbe csap át, amikor neki ugye aludni kéne. Mert lehet, hogy épp front van, vagy egy picit fáj a pocija és nem tud nyugodtan aludni és követeli a cicit. Épp a múlt héten jártam így (pedig 4 hónap alatt egyszer se volt hasonló még otthon se) és nem voltam hajlandó az üvöltő gyereket hazáig tolni, hanem a közeli parkba egy eldugott helyre leültem és megszoptattam. Mindig van nálam textilpelus és egy kis takaró az ilyen esetekre. Hidd el, senki nem látott az egészből semmit, csak azt, hogy a pici megnyugodott! Legutóbb a kislányom ovis évzáróján kapott enni a pici lánykám. Babaerszényben volt és olyan felsőt vettem fel, ami elöl kivágott volt. Kényelmesen oda tudtam neki adni, senkinek fel se tűnt. Az erszény olyan jól takart, hogy a mellettem álló anyuka se vette észre. Csak a cuppogás lett neki gyanús.:-)))

Szóval kikérem minden nyilvánosan és diszkréten szoptató anyuka nevében, hogy magyarázkodni kelljen amiatt, amiért megetetjük a gyerekünket!

Már nem azért, de a romáknál szokás, hogy mindenféle szemérmesség nélkül szoptatnak. Na, azt én se szeretem. A minap is a buszmegállóban lógott az egyiken a gyerek, a mellét meg messziről ki lehetett szúrni. Szerintem az itt válaszolók egyike sem így szokta megoldani az ilyen helyzetet. Míg mi kitaláljuk, hogy hová is üljünk le, addg ők már túl is vannak rajta.

2011. jún. 6. 20:18
 34/58 anonim ***** válasza:
100%
Lanfear-nem minden leendö anyukának ez a vélemény légyszives nem vég a kérdezövel mindenkit egy kalap alá.
2011. jún. 6. 20:22
 35/58 anonim ***** válasza:
100%
Nem háborodom fel,ha véletlenül meglátom,mosolygok,és megyek tovább.Nekem úgy alakult,hogy nem kellett nyilvános helyen szoptatnom,de ha úgy hozza a szükség,akkor minden további nélkül megteszem.Mindig van nálunk textilpelus,eltakarom,és kész.
2011. jún. 6. 20:36
 36/58 anonim ***** válasza:

Nem szándékoztam megsérteni a kismamákat, csak tanácsoltam.

És ez most nem csak a szoptatásra gondoltam.

Anno én is sok minden felett kiakadtam, amíg nem tudtam milyen is élesben a dolog. Szóval egy kéretlen jótanács, amit általánosra le lehet fordítani.

És tényleg nem megsérteni akartam sem azokat akik most azt mondják Én sose, és azokat se akik épp ellenkezőleg gondolkodnak.

2011. jún. 6. 20:37
 37/58 anonim ***** válasza:
100%

Miert felhaborito? Ha valaki ehes, az eszik. Kesz. Engem a legkevesbe sem erdekel, hogy ki hogyan eteti a babajat.

En is elterveztem, hogy hogyan is szeretnem etetni a kisbabamat ha elmegyunk itthonrol. Van mellszivo, cumisuveg - en betegesen szegyenlos vagyok, elhiheted. De ha nem tudok fejni? Vagy ha nem fogja elfogadni az uveget? Ah, van hordozokendom is, amiben elvileg eszrevetlenul lehet szoptatni! Gyonyoruszep, csudiklassz... de ha nem fogja szeretni a babam, akkor mi van? Akkor bizony majd le kell gyoznom a gatlasaimat, es meg kell szoptatnom, csupan egy textilpelus alatt - ha azt is le nem rantja - ha tetszik, ha nem. Es nem az fog erdekelni, hogy ki mit gondol...

Hamarosan megtudom elesben, hogy melyik verzio jon majd be nalunk...

39+2 hkm

2011. jún. 6. 20:38
 38/58 anonim ***** válasza:
85%

Látom megint kezditek egymást lepontozni...

A lényeget a legelső válaszoló mondta, tömören, velősen.

Szülés után minden más színbe kerül. Ha még nincs meg a baba,tényleg nem tudhatod, hogyan is működik a dolog. A terhesség messze nem olyan mint amikor már együtt éled vele a hétköznapokat. Te is meg fogod látni. Akkor el fogsz gondolkodni a kérdéseden,ebben biztos vagyok.

És most szántszándékkal egyik oldalt sem képviselném.

2011. jún. 6. 22:16
 39/58 anonim ***** válasza:
2011. jún. 6. 23:01
 40/58 anonim ***** válasza:
86%
Miert lenne felhaborito? Mar elottem leirtak mindent. En is azt hittem nem szoptatok nyilvanos helyen, de nem is haborodtam fol, ha lattam szoptato anyukat, inkabb mosolyogtam, mert a latvany minden, csak nem felhaborito. Igaz, autoban szoptattam. Aztan egyszer elmentunk setalni, beultunk egy elegans etterembe, felebredt a pici, sirt, biztos ehes es szomjas volt, gondoltam, nem rohanok az autoba, messze is volt. De az etterem szinvonalas volt, a dolgozok nem szoltak semmit, mosolyogtak, pedig ferfiak. Es nem latszott a mellem, bar nem azzal torodtem, hanem a babammal, mert o a fontos ilyenkor! Ha valakinek nem tetszik, ne nezzen oda.
2011. jún. 6. 23:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!