Szerintem ez felháborító! Kértem időpontot a nőgyőgyászhoz, mert kétségbe vagyok esve, és 10 nap múlvára kaptam. Hát nem bosszantó?
Szerintem ne idegeskedj! Sajnos én is tapasztalom (én magánrendelésre járok inkább), ha mennék, előtte hetekkel korábban be kell jelentkezni. Ez is változó.
Nekem is volt olyan, hogy barnás volt a menszim, kevesebb ideig tartott, de nem tudtam dokihoz menni, mert külföldön voltam. azt mondták, lehet, hogy hormonzavar. Aztán megvártam a következő menszit és az teljesen normális volt. Mikor barnás volt a menszim, én is teszteltem, de negatív lett.
szóval ne idegeskedj és próbálj meg egy másik dokit.
Hol történt veled ez az eset? Mert SZTK-ban nem kell időpont, vagy már igen? Magánrendelésen meg nem tapasztaltam még kartonozót...
hogyne kellene sztk-ban időpont.
csak a sűrgős eseteket látják el soron kívűl az ambuancián. És sajnos mindenhol hetekig tart, mire valaki bejut. És 2 perc alatt kint van, mert hamar lezavarják a dokik a vizsgálatot.
Én azt tapasztaltam, hogy meg sem hallgatnak, mondat felénél közbevágnak, és sz.rnak bele.Felírnak valamit, és viszlát!
2 évig írogatták fel nekem a hüvelykúpot gombára, mert fájt a hasam, a 3. recepttől már ki sem váltottam.
Maszek viszont rendesen megvizsgál. Az a 3-4000 Ft pedig megér annyit.
Köszi,hogy ilyen gyorsan válaszoltatok!Megcsináltam ám azt a tesztet is,és az is negatív lett.
Ezelőtt másfél héttel a tesómmal elmentünk a terhesgondozóba is,és ott sem foglalkoztak velem.
De kérdem én,ha valaki elakarná vetetni azt a szegény pici babát,akkor nem jobb lenne minél előbb?Mert ha ennyire foglalkoznak veled akkor már túlvagy a 6.-7.héten.Hát akkor most vagy várok 10 napot és közben tesztelgetek,vagy keresek magándokit pénzért.Csak tudnám akkor minek fizetünk TB-t!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!