Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33 hkm vagyok és eddig még...

33 hkm vagyok és eddig még nem repedt a hasam pedig igen nagy. Van rá edély hogy így is marad és megúszom?

Figyelt kérdés
Ha számít anyumnak és nővéreinek nem repedt a hasa
2011. jún. 6. 14:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
36 hetes vagyok, eddig nekem sem repedt sehol... anyumnak se, egyik terhességével sem. Kenegesd, habár ez sztem olyan, h ha van rá hajlamod, bármit csinálsz, repedsz, ha meg nincs, akkor nem:) Amúgy én is reménykedem, h megúszom:)
2011. jún. 6. 15:23
 12/14 anonim ***** válasza:

Nekem az utolsó héten repedt szét a bőröm az ikreimmel. A barátnőmnek szintén. De nem akarlak elkeseríteni,ez azért még nem biztos,hogy nálad is így lesz!

Könnyű szülést neked,persze csak egy pár hét múlva!

2011. jún. 6. 15:54
 13/14 A kérdező kommentje:
Hát akkor csak a remény marad:)
2011. jún. 6. 16:03
 14/14 anonim ***** válasza:
Anyukámnak 1 db csíkja nem lett, pedig 3 gyereket szült..nekem már kamaszkoromban alakultak ki csíkok, de a terhességem alatt az első perctől kentem, hátha így megelőzhetem..sajnos tovább repedtek a meglévő csíkok, és viszonylag későn, 35-36. héten...és még mindig van hátra 2 hét....
2011. jún. 8. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!