Akinek viszketet a pocakbore, ki is repedt?
Figyelt kérdés
35. hetben vagyok, kenem a kezdetektol de sokszor viszket, felek ki fog repedni. tudom, hogy genetika stb blabla de nekem van striam a terhesseg elottrol itt ott, viszont elozo terhessegemnel is vegig kentem es nem lett tobb striam. vajon most?2011. szept. 5. 14:58
1/11 anonim válasza:
én már két terhességen túl vagyok,és nekem is sokat viszketett a bőröm,de csíkok nélkül megúsztam.
2/11 anonim válasza:
Sokat viszketett, én BABA testápolóval kentem. Két baba, nem repedt ki. (Mármint nem ikrek. :o)
3/11 anonim válasza:
Igen, pont így kezdődött, amikor aztán már nem bírta tovább a bőröm.
Talán,ha most nagyon odafigyelsz a folyamatos hidratálásra, akkor megúszhatod.
De nagyon nem mindegy hoyg mit kensz rá!
A másik,hoyg kerüld ameleg vizes zuhanyt, csak langyos vízzel mosakodj, a pocakodra vagy krémtudfürdőt tegyél vagy egyszerűen csak hagyd ki.
4/11 anonim válasza:
Nekem is viszketett és viszket a második babánál is, de nem repedt ki az elsőnél egyáltalán, most meg még 4 hét van hátra, de remélem most sem fog. Nem kenegetem semmivel, az elsőnél sem kentem.
5/11 anonim válasza:
Nekem is sokat viszketett a vége felé, végül csak a szülés közben lett oldalt 1-1 csíkom.
6/11 Kerria válasza:
Szia, én még csak az első babámat várom, és a napokban kezdett el viszketni, feszülni a hasam. Védőnő babaolajat és/vagy zsírosabb testápolót ajánlott (én ezt napközben használom). Emellett az ismerősöm által használt pocakkrémmel is kenjük esténként. Azt hallottam, hogy egyéne válogatja, kireped-e avagy sem. Eddig én megúsztam.
28 hkm
7/11 anonim válasza:
Nekem is viszketett, de nem repedtem.
8/11 anonim válasza:
nekem is viszketett es hat kentem kremmel atvaltottam olajra de sajnos igy is csikos lettem mint egy zebra:(
9/11 A kérdező kommentje:
minden este bekenem zuhanyzas utan terhessegi csikokat megelozo kremmel, meg neha body shoppos kakaovajjal, ezzel gyakrabban kellene csak ennek(most) nagyon utalom a szagat. remelem csak viszketesi fazisban marad, hatha nem reped ki, meg van 1 honap...koszi a valaszokat
2011. szept. 5. 20:21
10/11 anonim válasza:
Aolé vera kaktuszod nincs otthon, a levét használhatod erre, gyógyít, akkor biztos nem reped ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!