Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon bele estem a náthába....

Nagyon bele estem a náthába. Csúnyán köhögök. Es jelenleg hőemelkedésem van.lehet ettől baja a babának?

Figyelt kérdés
Lehet ettől baja a babának? 25hkm. Semmilyen gyógyszert nem szedek. Vettem wick cukorkát Dm-ben de azt se merem szopogatni. Nem tudom szabad e
tegnap 16:22
 1/7 anonim ***** válasza:
86%

Nyugodtan vehetsz be gyogyszert es szopogathatsz cukorkat (?).

Azt miert ne lehetne?

Nehany torokra valo gyogyszert tudtommal valoban nem lehet, de pl nekem amikor torokgyulladasom volt, tantum verdet engedett az orvos pluszban. Viszont nyilvan ezt vele kell megbeszelni.

Addig is, amig nem jutsz el, van gyogynovenyes italpor a gyogyszertarban, azt is lehet meg paracetamolt ugye.

tegnap 16:26
 2/7 anonim ***** válasza:
91%

Mondjuk először kiguglizod hogy mit lehet terhesen szedni ilyen esetben, aztán mész bevásárolni.....

A kérdés kiírása is tovább tartott mintha a keresőben tájékozódsz!

A babának lehet baba ha tartósan fennáll a LÁZAS állapot.

A gyógyszertárban vannak szakképzett eladók megtudják mondani mit lehet 25 hetes terhesen beszedni.

A dm-ben nem biztis hogy kapsz ilyen segítséget

HERBAL SWISS Forró italport használhatsz a tünetek enyhítésére (jó drága, de a többi ilyen készítményt nem tesztelték szóval nem tudják h van e magzatkárosító hatásuk)

tegnap 16:29
 3/7 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy gyógyszertár sincs nyitva itt nálunk.mentem volna én hidd el mar 2 napja azt nézem nyitva van e. Gondolom majd Januárban.. ügyeletes meg 30kmre .
tegnap 16:34
 4/7 anonim ***** válasza:
92%
Erre teljesen felesleges bármilyen gyógyszer. Nem terhesen sem szedtem nathara semmit. Tea, méz, citrom, alvás, ha lázas vagy, szedj paracetamol-t, normál nátha ezektől elmúlik pár nap alatt, babának sem lesz baja ettől.
tegnap 16:41
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Persze, nagyon ne köhögj, mert kiköpöd a pujádat. 🤦‍♀️
tegnap 18:15
 6/7 anonim ***** válasza:
84%
Náthára inhalálás, egy edényben forralj vizet ha nincs géped, aztán mikor már nem forró a gőz egy törcsivel a fejeden hajolj fölé 10-15 percet, én kakukkfüvet tettem bele, nekem segitett. Zuhanyzás előtt gőzt csináltam a fürdőbe forró vízzel mielőtt neki álltam fürdeni, az is sokat segitett a náthánál. Köhögésre herbal swiss szirupot adtak a gyógyszertárban, torokfájásra ugyanez a márka cukorka. Lázra panadolt vagy rubophent javasolnak. Esetleg hideg borogatás.
tegnap 18:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát 5-os remélem neked nincs gyereked.. ha van is akkor sajnálom. Ilyen hozzá állással. Ha nem tudsz segítőkész lenni akkor görgetés tovább te ujmagyar
tegnap 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!