Ki hányadik héten érezte először a magzat mozgást? Első babánál :)
22.heten ereztem eloszor, de nekem ezen soha senki nem problemazott. En problemaztam es engem nyugtatott az orvos, hogy majd fogom erezni, legyek nyugodt :D
Mellsofali lepenyem volt, ezert ereztem kesobb, allandoan abba volt belebujva.
Első babát 13. Héten éreztem, de csak 15. Héten lettem benne biztos, hogy az ő volt. Ekkor még csak hébe hóba éreztem. 17.héttől rendszeresen éreztem és egyre jobban.
Most a másodikkal mellső fali lepényem van. Szintén 13. Héttől éreztem alkalmanként, de volt, hogy egy hétig semmi. 20.héttől érzem rendszeresen.
Túlsúlyos vagyok.
Alapvetően 24.héttől kötelező rendszeresn érezni. Addig nincs semmi gond. Ne aggódj miatta :) És akkor sem 0-24.hiszen sokat alszanak.
Minden rendben lesz ne aggódj :)
Lehet már érezted, csak nem tudtad, hogy ő az.
Este vacsi után ülj vagy feküdj el kicsit és figyelj. Pici buborékszerű érzés lesz nagyjábol köldök alatt bugyivonal körül középtájon.
Mintha szívószállal belefújnál egy üdítőbe és mennek fel a bubik. Ahhoz hasonló érzés.
Én a 16. hét körül éreztem először valamit, de rendszeres mozgásokat kb a 22-24. héttől. Engem pont az orvos nyugtatott meg a 16. hét körül, hogy nem baj, ha még nem érzek semmit :) Előtte az ismerőseim már szétstresszeltek, hogy miért nem érzem még a babámat folyamat 😅
Szerintem ne aggódj, jönni fognak majd a mozgások előbb-utóbb.
Ilyenkor még nem kell érezni 22. 24. héttől van az hogy a legtöbben erzik.
En az első gyereknél a 14.-15. héten éreztem , nagyon furcsa és nagyon érdekes érzés volt , mig elek el nem felejtem. Ilyen buborékokat éreztem , utána pár hétig nem , ésutána éreztem újra de egyértelműen az első is ő volt hiszen 43 év alatt előtte sosem éreztem olyat meg azóta se.
Nem kell ezen ijedezni, egyszerűen csak kérdezték , és mondták hogy majd nemsokára fogod érezni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!