Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki hányadik héten érezte...

Ki hányadik héten érezte először a magzat mozgást? Első babánál :)

Figyelt kérdés
Sziasztok! 16.hetben vagyok. (15+3). Tegnap voltam ultrahangon, kérdezték már érzem e. Mondtam hogy még nem. Megijedtem mert elcsodálkoztak. Vékony testalkatú vagyok és szerintük már kéne lassan...20.heten megyek újra és mondta az orvos hogy akkor már majd kell éreznem. Nemértem ezt ..a babámmal minden rendben, volt trisomy teszt, ultrahangon szépen lubickol...miért kéne? És ha majd csak a 21-22 héten fogom érezni először az miért baj? Őszintén azt sem tudom mit kéne éreznem első baba. Eléggé megijesztett az orvos....
dec. 28. 16:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
18-20. hét közt,már nem emlékszem rá. A lepény rálógott a méhszájra még akkor.
dec. 28. 19:26
 12/15 anonim ***** válasza:
A 20. héten kezdett gyanús lenni, hogy ez lehet az a buborékolás szerű érzés. A 21. héten elég egyértelmű volt, hogy igen, ez tényleg az.
dec. 28. 20:07
 13/15 anonim ***** válasza:
18 kb.
dec. 29. 00:37
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem hasoldali volt a lepeny. Igy majden 23 het volt mire egyertelmu lett. Addig nem igazan ereztem.
dec. 29. 10:52
 15/15 anonim ***** válasza:
18 hetesen éreztem először, mellső fali lepénnyel :) az elején nagyon kis gyenge bökdösést éreztem, buborékolást sose.. majd idővel egyre erősebb, most 26 hetesen már nagyon kis aktív, van hogy hajnalban rá ébredek ..:)
dec. 29. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!