Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33 hkm vagyok és eddig még...

33 hkm vagyok és eddig még nem repedt a hasam pedig igen nagy. Van rá edély hogy így is marad és megúszom?

Figyelt kérdés
Ha számít anyumnak és nővéreinek nem repedt a hasa
2011. jún. 6. 14:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Van rá esély, de ne ez legyen a legnagyobb gondod! :o)

Boldog baba várást!

2011. jún. 6. 14:15
 2/14 anonim ***** válasza:

Nem számít.

még jó esetben van hátra 7 heted azalatt még több mint 1 kg-ot nő a babád szóval akár az utolsó nap v. héten is megrepedhet a bőr.

Ne így legyen de ez nem kiszámítható.

Kenegessed sokat vízbázisú krémmel hidratálóval.

2011. jún. 6. 14:16
 3/14 anonim ***** válasza:
Igen van esélyed rá, h nem fog repedni, de azért kenegesd minden nap valami krémmel.Nekem sem repedt az első várandósság alatt , de én a vége felé már napi 2x is kentem, mert éreztem , h nagyon feszül, de megúsztam csík nélkül.
2011. jún. 6. 14:16
 4/14 anonim ***** válasza:
Van remény, de nekem az utolsó hónapban repedt... És az első poz. teszttől kentem lelkesen. Reméljük te szerencsésebb leszel, bár engem már nem zavar. 2 évvel szülés után sokkal szebb, már tavaly nyáron is az volt.
2011. jún. 6. 14:18
 5/14 anonim ***** válasza:
Kenegettem a pocakom, nagyon picit repedt csak meg oldalt. Már nem is látszik. A combom viszont csúnyán szétrepedt, és az benne a szép, hogy 1-2 nappal szülés UTÁN! :(
2011. jún. 6. 14:18
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem ez a legnagyobb problémám de ez a babavárás akármilyen szép dolog nekem sajnos szenvedés mert mindig van valami bajom.Kenem mindennap,de azért jó lenne ha legalább nem lennék csíkos:)
2011. jún. 6. 14:19
 7/14 anonim ***** válasza:

Szerintem jó esélyed van rá hogy megúszod! Én repedésre hajlamos vagyok pedig átlagos a súlyom, de anyukámnak is nagyon gyenge a kötőszövete, és nekem is lettek már kamaszkoromban csíkjaim így meg se lepődtem hogy terhesen is jópár lett, de nekem már 28 hetesen elkezdett repedni oldalt egyre hosszabban, majd olyan 33-34 hetestől (mikor befordult fejvégűbe a lányom) a köldököm körül is sajna:(

Szülés után egy évvel már teljesen haloványak voltak, na de akkor is látszik hogy a felülete nem olyan mint kéne.:(

Hát ez van.

Ja és sportoltam, úsztam, kentem mindenfélével VÉGIG az első perctől.

2011. jún. 6. 14:24
 8/14 anonim ***** válasza:
Nekem egészen a 39. hétig egy csíkom sem volt, utána egy-kettő volt, aztán mikor megszültem, utána lett nagyon sok:(
2011. jún. 6. 14:25
 9/14 anonim ***** válasza:

Anyukámank se velem, se az ikrekkel nem repedt a hsa.

Én 2x voltam terhes, nekem sem lettek csíkjaim

2011. jún. 6. 14:34
 10/14 anonim ***** válasza:

Ha szerencséd van igen:)

Nekem az utolsó pillanatban repedt szanaszét a hasam,egy barátnőmnek abban az egy hétben,amennyivel túlhordta,na az a pech.

2011. jún. 6. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!