33 hkm vagyok és eddig még nem repedt a hasam pedig igen nagy. Van rá edély hogy így is marad és megúszom?
Van rá esély, de ne ez legyen a legnagyobb gondod! :o)
Boldog baba várást!
Nem számít.
még jó esetben van hátra 7 heted azalatt még több mint 1 kg-ot nő a babád szóval akár az utolsó nap v. héten is megrepedhet a bőr.
Ne így legyen de ez nem kiszámítható.
Kenegessed sokat vízbázisú krémmel hidratálóval.
Szerintem jó esélyed van rá hogy megúszod! Én repedésre hajlamos vagyok pedig átlagos a súlyom, de anyukámnak is nagyon gyenge a kötőszövete, és nekem is lettek már kamaszkoromban csíkjaim így meg se lepődtem hogy terhesen is jópár lett, de nekem már 28 hetesen elkezdett repedni oldalt egyre hosszabban, majd olyan 33-34 hetestől (mikor befordult fejvégűbe a lányom) a köldököm körül is sajna:(
Szülés után egy évvel már teljesen haloványak voltak, na de akkor is látszik hogy a felülete nem olyan mint kéne.:(
Hát ez van.
Ja és sportoltam, úsztam, kentem mindenfélével VÉGIG az első perctől.
Anyukámank se velem, se az ikrekkel nem repedt a hsa.
Én 2x voltam terhes, nekem sem lettek csíkjaim
Ha szerencséd van igen:)
Nekem az utolsó pillanatban repedt szanaszét a hasam,egy barátnőmnek abban az egy hétben,amennyivel túlhordta,na az a pech.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!