Fiatal kismamik. Ti milyen beszólásokat kaptatok?
Figyelt kérdés
Akár utcán, akár orvosnál. Mit szóltak be és hogyan reagáltál rá?2011. jún. 5. 15:21
11/12 anonim válasza:
én 17 voltam mire megszültem a lányom de soha senki nem mondott egy rossz szot sem és nem is célzott..és most 24 évesen terhesen kapom az ivet hogy már megint lány te szegény-..-.én meg csak nevetek rajtuk
12/12 anonim válasza:
bár én nem tartozom a nagyon fiatal kategóriába, mert 25,5 voltam amikor szültem, de a zöldséges mondta nekem, hogy milyen fiatalon vagyok anyuka. Kérdeztem, hogy nála ez mit jelent, hogy fiatal anyuka és mondta, hogy 16. Na én erre meg jót nevettem és mondtam neki, hogy adjon még hozzá 10 évet. rögtön csöndbe maradt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!