Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fiatal kismamik. Ti milyen...

Fiatal kismamik. Ti milyen beszólásokat kaptatok?

Figyelt kérdés
Akár utcán, akár orvosnál. Mit szóltak be és hogyan reagáltál rá?
2011. jún. 5. 15:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még nem szóltak be, férjemnek igen. Mondta, hogy lesz baba, erre rákérdeztek, hogy- mi van, félrecsúszott? Anyukámnak is beszóltak, mikor mondta, hogy lesz unoka, így -és akkor lesz lagzi? Na, mi ezen csak röhögünk, mert a baba tervezetten, két év házasság után jön. (Akkor is jöttek a beszólások, mikor házasodtunk, mondván, vagy baba van a dologban, vagy hülyék vagyunk ilyen korán összeesküdni) Pedig egyszerűen csak ilyen az értékrendünk.
2011. jún. 5. 15:26
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mi az ideális az embereknek. Engem meg azért cseszegettek, mert sokáig vártunk (én 29 voltam, a párom 32). És ha tudnák, hogy így sem tervezett volt...
2011. jún. 5. 15:31
 3/12 anonim ***** válasza:
Mennyi az a fiatal?
2011. jún. 5. 15:39
 4/12 anonim ***** válasza:
20 éves vagyok, napokon belül szülök. Nem kaptam még beszólást, Stabil párkapcsolatom van (már házasság), biztos anyagi háttér, nem a szüleink nyakára szülöm a babát. A világ legboldogabb emberei vagyunk, hogy szülők leszünk. (A férjem 27 éves) Ha újra kellene kezdeni, megint bevállalnám.
2011. jún. 5. 15:44
 5/12 A kérdező kommentje:
Kb. 18-20.
2011. jún. 5. 16:00
 6/12 anonim ***** válasza:
Bár én 25 éves vagyok, tehát a nagyon fiatal kategóriába nem tartozom, de ha úgy lett volna lehetőségem már 20 évesen is simán anyuka lettem volna. Nem a kor számít, ha stabil párkapcsolatod van és tudod biztosítani a kicsinek az anyagi jólétet, akkor minek várni?
2011. jún. 5. 16:34
 7/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Valószínű én fiatalnak számítok 19 vagyok és a kiirás szerint 18 nap múlva várjuk a picit :) és senki nem szólt be nekem sem és a páromnak sem :)

2011. jún. 5. 17:06
 8/12 anonim ***** válasza:

Két év házasság után: becsúszott?

Aztán folyton azzal szekáltak, hogy milyen nagy a hasam. A kórházban: milyen sovány vagyok.

Nyugodtan válaszoltam, nem, terveztük. Meg: hát ez van, ekkora, nem, nem ikrek.

Nem mindig rosszindulatúak, csak néha kényszeresek, hogy mondani kell valamit egy kismamának.

2011. jún. 5. 18:13
 9/12 anonim ***** válasza:
a magyar mentalitas.... En 26 vagyok es most varom az elso babam. Angliaban lakom en itt mar oregnek szamitok, mert 16, 17 eves korban mar szulnek a nok. (Sokszor semmire es segelyre...) de itt "normalisnak"szamit ha ebben a korban vagy kismami. Ne torodj semmivel, rossz indulatu emberek mindig lesznek......HA te ugy erzed ez a megfelelo ido, akkor hajra, :D nem mas fogja felnevelni a gyereket, eltartani benneteket..Sok sikert:)
2011. jún. 5. 19:36
 10/12 anonim válasza:

Sziasztok!

Én is 19 vagyok!A hónap végére várjuk a babát!Nem kaptam hála az égnek beszólásokat!Szerintem nem kell amúgy foglalkozni senkivel! :)

Előttem kommentelő!Szeptemberben mi is költözünk angliába!Lehetne Pár kérdésem privátba?

előre is köszi!

2011. jún. 6. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!