Miért nyomja ki magát a baba a pocakban? Mi ennek az oka?
Figyelt kérdés
Kényelmetlen már neki a hely? Mit hallottatok erről?2009. márc. 18. 19:06
1/5 anonim válasza:
Mert nyújtózkodik.Az enyém is mindig ezt csinálta és mondtam neki,hogy inkább ide kinn nyújtózkodjon.Ne aggódj nincs semmi baj!
2/5 anonim válasza:
Bizony a helyhiány is, meg hát ha nyújtózkodik, akkor ugye egyértelmű. Az én kisfiam is ezt csinálja naponta nagyon sokszor és kapkodom is olyankor a levegőt! A minap írtam ki egy kérdést ezzel kapcsolatban. Ha van kedved, olvasd el!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
3/5 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok, hogy írtatok. Nem izgulok emiatt, tudom, hogy ez természetes, csak olyan sokszor fordul elő a nap folyamán, hogy tök ferde a hasam a babó miatt amikor így nekifeszül, hogy kiváncsi voltam arra, hogy milyen helyzetben lehet Ő ilyenkor.
2009. márc. 18. 20:48
4/5 anonim válasza:
Második vagyok. Nos igen...érdekesen eldeformálódik a poci, amikor kinyomja magát. Tudom, hogy hogy fekszik, mármint fejvégű a kisfiam, de sokszor nem tudnám megmondani, hogy épp mijét dugta ki. Olyan hihetetlen dolgokat tud produkálni! :) Amúgy hány hetes vagy?
5/5 A kérdező kommentje:
35. Sajnos én sem tudom eldönteni, hogy milyét dugja ki éppen. Régóta fejvégű fekvésben van, a jobb oldalamon szokott kidudorodni elég hosszan, talán a háta lehet.
2009. márc. 18. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!