Mi legyen? Kinek van igaza?
11 hetes kismami vagyok. A gondom az,hogy szinte semmi tünetem nincs. Az elején sem sok volt, de szépen azok elmúltak. Ez ugye hozza magával a parát, hogy baj van a babával. Múlthéten voltam uh-on, akkor minden ok volt. Mondtam a férjemnek,hogy vegyünk egy Angesound szívhangfigyelőt, lehet,hogy megnyugtatna, ha hallanám. Szerinte felesleges, mert a kolléganője nem hallott vele semmit. Mondtam,hogy igen, előfordul, de sokaknak meg jó. Azzal is jött,hogy ha meg nem találom meg,akkor azért leszek tök ideg. Mondjuk ez igaz!:) De tényleg nagyon ideges vagyok. Jó, tudom, sokan mondják, örüljek,hogy jól vagyok, meg nem jelent semmit,hogy nincs tünet, de azért sokakkal az is elfordult,hogy elhalt a magzat!
Szerintetek kinek van igaza? Megvegyük?
Már előre félek,ha véletlenül nem működik és nem hallunk vele semmit, akkor egész életemben hallgatom,hogy ő megmondta!:))
Köszi!
Egyébként használtan venni nem is olyan rossz ötlet. Bár a vaterán most 8 ezerért láttam, ami vicc, mert újan még ha jól tudom 9 ezer!
De lehet,hogy ha találok, akkor használtan veszek, így mégsem bukunk akkorát, ha nálunk nem válik be!
Én tegnap vettem vateráról 5000 ért :)
Csak kíváncsi voltam, hogy milyen, gondoltam, ha nem jó, majd továbbadom.
Ma reggel próbáltam ki, meg is találtam a picit (csodálkozom is, hogy ilyen korán, mert nagyon hátrahajló a méhem)
10+2 km
örülj neki, hogy ilyen jól vagy, és ne parázz!
Én is így voltam, szó szerint semmit az ég világon nem éreztem, amíg meg nem mozdult
nekem az elején sem voltak tüneteim, se hányinger, se hányás, se hasszúrka, semmi
én nem vettem szívhangfigyelőt, mert csak paráztattam volna magam fölöslegese, főleg, hogy előfordult többször is hogy még a védőnő sem találta meg rögtön a szívhangot! pedig 20 éve védőnő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!