Mi legyen? Kinek van igaza?
11 hetes kismami vagyok. A gondom az,hogy szinte semmi tünetem nincs. Az elején sem sok volt, de szépen azok elmúltak. Ez ugye hozza magával a parát, hogy baj van a babával. Múlthéten voltam uh-on, akkor minden ok volt. Mondtam a férjemnek,hogy vegyünk egy Angesound szívhangfigyelőt, lehet,hogy megnyugtatna, ha hallanám. Szerinte felesleges, mert a kolléganője nem hallott vele semmit. Mondtam,hogy igen, előfordul, de sokaknak meg jó. Azzal is jött,hogy ha meg nem találom meg,akkor azért leszek tök ideg. Mondjuk ez igaz!:) De tényleg nagyon ideges vagyok. Jó, tudom, sokan mondják, örüljek,hogy jól vagyok, meg nem jelent semmit,hogy nincs tünet, de azért sokakkal az is elfordult,hogy elhalt a magzat!
Szerintetek kinek van igaza? Megvegyük?
Már előre félek,ha véletlenül nem működik és nem hallunk vele semmit, akkor egész életemben hallgatom,hogy ő megmondta!:))
A Nőgyógyászom nem javasolta, mert a későbbiekbe inkább hagyatkozol majd a hallgatóra, mint a baba mozgására, és utóbbi sokkal fontosabb a bab állapotának megitélése szempontjából, mert ez ugyan csak példa, de egy oxigénhiányos,magzatvizbe kakilt babának is olyan a frekije(140 körüli), mint aki teljesen jól érzi benn magát, viszont előbbi kevesebbet, utóbbi többet mozog odabenn
De egyébként sem fogod még ilyen hamar megtalálni vele(mert a te szivverésed és a köldökzsinór áramlás is bezavar) mire meg rendesen hallanád,addigra meg mocorogni kezd.
Szia! a legfontosabb, hogy ne idegeskedj! örüljél annak, ha nincsen semmilyen tüneted :) Ha a doki azt mondta, hogy minden ok akkor nem kell aggódni. Lassan elkezded majd érezni a pici babót, de akkor se idegeskedj, ha egyszer érzed és utána pár napig nem. Nálam is így volt :) Szerintem meg nem kell megvenni azt a házi uh-t, mert a picik nagyon nem szeretik és félnek tőle (meg a rendes uh-tól is). Én csak ezért nem ajánlom. Inkább gondolj szép dolgokra és beszélj hozzá :) az segíteni fog, aztán úgy elrepül az idő, hogy már mehetsz is szülni :)
boldog babavárást 38 hetes km
Köszi!
Csak tényleg nehéz úgy nem parázni,hogy egyáltalán nem érzem magam terhesnek!:(
Igen, azt hallottam,hogy nem szeretik a babák. Meg igazából csak addig gondoltam használni, amíg nem mozog intenzíven a baba!
De akkor lehet,hogy leteszek róla, csak nehezen tudom megnyugtatni magam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!