Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi legyen? Kinek van igaza?

Mi legyen? Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

11 hetes kismami vagyok. A gondom az,hogy szinte semmi tünetem nincs. Az elején sem sok volt, de szépen azok elmúltak. Ez ugye hozza magával a parát, hogy baj van a babával. Múlthéten voltam uh-on, akkor minden ok volt. Mondtam a férjemnek,hogy vegyünk egy Angesound szívhangfigyelőt, lehet,hogy megnyugtatna, ha hallanám. Szerinte felesleges, mert a kolléganője nem hallott vele semmit. Mondtam,hogy igen, előfordul, de sokaknak meg jó. Azzal is jött,hogy ha meg nem találom meg,akkor azért leszek tök ideg. Mondjuk ez igaz!:) De tényleg nagyon ideges vagyok. Jó, tudom, sokan mondják, örüljek,hogy jól vagyok, meg nem jelent semmit,hogy nincs tünet, de azért sokakkal az is elfordult,hogy elhalt a magzat!

Szerintetek kinek van igaza? Megvegyük?

Már előre félek,ha véletlenül nem működik és nem hallunk vele semmit, akkor egész életemben hallgatom,hogy ő megmondta!:))

2011. jún. 2. 08:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Örülj neki h hamar elmultak a tünetek,csak emiatt nem kell rosszra gondolni.
2011. jún. 2. 08:22
 2/15 anonim ***** válasza:
Hát nem törvényszerű hogy legyenek tüneteid, az első pár hétben a hcg hormon megjelenése miatt jelentkeznek a tünetek, majd ahogy a szervezet megszokja szépen lassan enyhülnek. Ha ettől megnyugszol vegyetek szívhanghallgatót. Egyébként azért nem mindig lehet hallani, mert a baba nem szereti és elbújik, de azért meglehet találni! :-))
2011. jún. 2. 08:25
 3/15 anonim ***** válasza:

A Nőgyógyászom nem javasolta, mert a későbbiekbe inkább hagyatkozol majd a hallgatóra, mint a baba mozgására, és utóbbi sokkal fontosabb a bab állapotának megitélése szempontjából, mert ez ugyan csak példa, de egy oxigénhiányos,magzatvizbe kakilt babának is olyan a frekije(140 körüli), mint aki teljesen jól érzi benn magát, viszont előbbi kevesebbet, utóbbi többet mozog odabenn

De egyébként sem fogod még ilyen hamar megtalálni vele(mert a te szivverésed és a köldökzsinór áramlás is bezavar) mire meg rendesen hallanád,addigra meg mocorogni kezd.

2011. jún. 2. 08:26
 4/15 anonim ***** válasza:
Nálunk is hasonló volt a helyzet. Nekem korábban volt már egy vetélésem, ezért mindenen aggódok. A férjem is először tiltakozott hasonló érvek miatt, mint a Te férjed. 12. hét betöltésével megegyeztünk, hogy veszünk egy Angelsound készüléket és ha nem találjuk meg a picit akkor eladjuk. Hazahoztuk elsőre megtaláltuk, nagyon lent kell keresni a szeméremcsont környékén és gyors szapora szívverést kell keresni. A férjemnek is nagyon tetszett, azóta belátta, hogy jó vásár volt. 23 km
 5/15 anonim ***** válasza:

Szia! a legfontosabb, hogy ne idegeskedj! örüljél annak, ha nincsen semmilyen tüneted :) Ha a doki azt mondta, hogy minden ok akkor nem kell aggódni. Lassan elkezded majd érezni a pici babót, de akkor se idegeskedj, ha egyszer érzed és utána pár napig nem. Nálam is így volt :) Szerintem meg nem kell megvenni azt a házi uh-t, mert a picik nagyon nem szeretik és félnek tőle (meg a rendes uh-tól is). Én csak ezért nem ajánlom. Inkább gondolj szép dolgokra és beszélj hozzá :) az segíteni fog, aztán úgy elrepül az idő, hogy már mehetsz is szülni :)

boldog babavárást 38 hetes km

6/15 anonim ***** válasza:
Én a férjednek adnék igazat. Nem szabad agyon parázni a dolgokat, így nem öröm a gyermekvárás. Nyugodj meg. Ezt ne vedd úgy, hogy felelőtlen a férjed.
2011. jún. 2. 08:30
 7/15 A kérdező kommentje:

Köszi!

Csak tényleg nehéz úgy nem parázni,hogy egyáltalán nem érzem magam terhesnek!:(

Igen, azt hallottam,hogy nem szeretik a babák. Meg igazából csak addig gondoltam használni, amíg nem mozog intenzíven a baba!

De akkor lehet,hogy leteszek róla, csak nehezen tudom megnyugtatni magam!

2011. jún. 2. 08:35
 8/15 anonim ***** válasza:
Ne aggód túl. A dokid minden alkalommal fog szívhangot nézni. UH- is fognak. Nekem kettő gyerkőcöm van egyiknél sem voltak tüneteim, mindkettő egészséges és átlagos súllyal születtek. Sok boldogságot.
2011. jún. 2. 08:40
 9/15 anonim ***** válasza:
Én vettem, és meg is találtam (14 hetes vagyok) a baba szívhangját de én nem idegeskedek, hogy elhalt. Ha épp nem találom, akkor majd később újra megpróbálom. Nem ez fogja eldönteni, hogy él-e a baba, ez csak egy kedves kíváncsiskodás, mint a 4D babamozi. Jó, hogy nekünk már van lehetőségünk ilyenekkel játszani. Mire nagymamák leszünk a lányaink már házi UH-okat vesznek, tévére köthetőset. :)
2011. jún. 2. 08:41
 10/15 anonim ***** válasza:
Ha szeretnéd érezni, hogy terhes vagy feküdj le és a szemérem csontod felett ki tudod tapintani. Ökölnyi valamit fogsz érezni.
2011. jún. 2. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!