Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van itt igaza? Lehet önző vagyok, de azt akarom, hogy velem legyen
van egy fiú, akivel nagyon jóba lettünk az utóbbi egy hónapban. azt mondta óriásit csalódott bennem, kellemesen, amikor meglátott, illetve vele voltam 4-5 órát. nagyon jól kijövünk.
de ne ki van egy barátnője, akivel napi szinten veszekednek, nem is tudnak mindig barátkozni és a lány más fiúkkal is sokat van. féltékeny is vagyok, bevallom, de a fő ok, amiért nem akarom az az, mert nagyon féltem a fiút. nekem szokta elmesélni, hogy megint veszekedtek, esetleg hogy már nem is annyira akar vele lenni én meg olyankor mindig megértő vagyok vele..
nagyon bunkó dolog ez? le kéne szállnom róluk?
én 14, a fiú 16, a másik lány is 14
4-5 hónapja
Értem. Én a Te helyedben megkérdezném tőle, h szerelmes-e a lányba. Ha őszinte úgyis bevallja, hogy igen vagy nem. Addig ne menj bele semmibe, amíg megvan neki a barátnője. Lássa,hogy nem adod magad könnyen, és nem tarthat talomba a másik b.nője mellett.
Legyél kedves,aranyos vele, mint eddig, de se több se kevesebb. Szerintem várd ki míg zátonyra fut a kapcsijuk és utána elkezd teperni nálad a fiú.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!