Mennyire biztos a neme?
hát azt mondják gyakorlott uh-s meg jó gép már 13 hét körül kimutatja a nemét :)
Persze ha épp mutatja, mint neked is.Barátnőmnek 12 hetesen ugyanezt mondták h hát nem lóg neki semmi ott :) És valóban kiscsaj lett :)
Nekem fiam van, na az egyértelmüen látszott 14-15.hét körül, persze mutatta is.
gratulálok!!!
Nekem a 19. hetin azt mondta a doki, hogy mintha fiút látna, de nem biztos. Így maradt a kétely. Aztán a múlt héten a 4D-n megmutatta a kukiját a kis drágám! Egyértelmű, igazából mondania sem kellett volna, annyira egyértelműen látszott! :)
Szerintem se vedd még 100%-nak, de azért ha tényleg nem lógott ott semmi, akkor nagy eséllyel tényleg lány! :)
29 hetes kismami
A kollégámmal esett meg: 4dn lefotózták a nagyajkait, aztán kibújás után kiderült, hogy azok nem is nagyajkak voltak, hanem a kukija volt felhúzódva annyira, hogy nagyajkaknak látszott a zacsija.
Szóval pár% mindig van, hogy valamit félrenéznek... én már úgy vagyok vele, hogy akkor hiszem, ha látom...
Így csupa uniszex dolgot veszek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!