Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 hetes sima (2D) uh-n...

12 hetes sima (2D) uh-n mennyire biztos a gyerek neme?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam, fiút mondott a doki, de én lányt szeretnék. Akkor tuti, hogy fiú lesz?
2008. dec. 30. 10:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
sZIA!12-HETESEN MÉG NEM TUDJÁK MEGMONDANI,HOGY FIÚ-E VAGY LÁNY MERT NINCS RENDESEN KIFEJLÖDVE A LÁBAKÖZE(ÖSSZEÉR)éN 16-HETES VAGYOK,ÉS MÉG MOST SEM LÁTJÁK RENDESEN(2D)DOKI.eZ MÉG EGGYÁTALÁN NEM BIZTOS.éN HÁLA EGY TUTI DOKIHOZ JÁROK,AKI ELÉG HÍRES BP-EN.ÉS Ö SE TUDJA MEGMONDANI,VAGYIS NEMAKAR HÜLYESÉGET BESZÉLNI.
2008. dec. 30. 10:30
 2/13 anonim ***** válasza:
60%
Sajnos lehetetlen megállapítani!!kihez jársz dokihoz?
2008. dec. 30. 10:31
 3/13 A kérdező kommentje:
Fehérgyarmatra járok egy elég elismert dokihoz. Tulajdonképpen úgy fejezte ki magát, hogy "Ha jól látom, fiú".
2008. dec. 30. 10:35
 4/13 anonim ***** válasza:
82%
12hetesen nagyon nehéz a baba nemét megmondani, és mindig mondják az ultrahangosok, hogy NE ÉLD BELE MAGAD. Az én dokinőm nekem először lánynak nézte, rá tíz perccel kétszer is látott valamit, akkor mondta, lehet esetleg fiú. DE hozzátette, hogy NE éljem bele magam és a gyerek apjának még a tippeket se mondjam meg, mert ha elmondod (ezt ő mondta így) egy pasinak, hogy lehet fiú, akkor hiába mondják az elején, hogy nekik mindegy, beleélik magukat, és mikor később kiderül hogy mégis kislány lesz, akkor bizony csalódnak. Szóval mondta a dokinőm ,ilyen korai terhességnél (nekem is most csinálta 12hetesen 2D-vel meg 4D-vel felváltva) a kislányok csiklója annyira meg tud lenni duzzadva, hogy a nemi jellegek könnyen összekeverhetőek és nem egyszer kisfiúnak látszik a kislány. Ő is egyszer inkább kisfiúnak látott egy babát 12hetesen, hiába mondta a szülőknek, hogy NE éljék bele magukat, az okosok jól bevásároltak fiús cuccokból, aztán a 28. heti 4d-s ultrahangon tisztán látszott hogy kislányt, és még a dokinőre voltak kiakadva, hogy ő biztosra mondta, holott mondta nekik, hogy ne éljék bele magukat. Ilyen korán ő már saját bevallása szerint FÉL megmondani és inkább nem mond semmit, hogy egy köv. ilyen beleélős-lecseszős esetet megússzon. Mondjuk nekem mondhat bármit, nem élem bele magam.
2008. dec. 30. 10:35
 5/13 anonim ***** válasza:
65%

Szàmomra is hihetetlen,hogy ilyen hamar megtudta volna àllapitani.

Vanak esetek ahol 16-18. hetes korban megmondjàk,bàr nàlam csak a 25. héten derült ki.

Szerintem mindenképp korai a 12 hetes ultrahangnàl,föleg ha sima..

2008. dec. 30. 10:40
 6/13 anonim ***** válasza:
67%
Sok embernek meg tudták már ilyen korán állapítani (én voltam azt hiszem a 3. vagy 4. válaszoló, aki a hosszút írta), csak ilyenkor még ennek nagyon kicsi a valószínűsége amiatt, amit az előbb már leírtam. Ezt a tippet, mert 12hetesen csak tippelni lehet, mindig csak későbbi UH tudja igazolni, de hányszor volt már rá példa a történelem során, hogy valaki rengetegszer volt uh-on még nagy pocakkal is, mégis ellenkező nemű gyereke született, mint amit mondtak UH alapján.
2008. dec. 30. 10:43
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
HA ELISMERT A DOKI AKIHEZ JÁRSZ,NEM BESZÉLNE OSTOBASÁGOT!!HMMMMM.
2008. dec. 30. 10:44
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Persze, ő sem mondta biztosra, csak én már azon is meglepődtem, hogy egyáltalán megnézte. Én is úgy hallottam, hogy ilyenkor még korai. Na, majd kiderül!

Boldog Új Évet és babavárást mindenkinek!

2008. dec. 30. 10:53
 9/13 anonim ***** válasza:
Nekem a 16. héten sem mondta biztosra, mert azt mondta addigra még nem alakulhatott ki, ha fiú, a herezacskó.DE:Azt mondták már nekem többen hogy tapasztalt orvos a formájából már egészen korán meg tudja mondani.Azt viszont nem tudom mennyi az az egészen korán.19. héten voltam ismét akkor már 90%-ot mondott.Egyébként mindkét esetben kislányt.Ha ruhák miatt akardod, én azt javaslom vegyél semleges színűeket.Én is ezt tettem és kaptam is már de csak drapp, fehér, vajszínű van.Egy kis kék kocsikabát, de mondjuk hiába nem kislányszín, az én kislányom nem nagyon fog kapni rózsszínt mert azt utálom a kék viszont a kedvencem.Meg amúgy is rá lehet adni.Fordítva már nem annyira(mármint fiúra rózsszínt).Bocsi elkanyarodtam.Boldog és egészséges babavárást kívánok neked!23 hetes kismama
2008. dec. 30. 11:04
 10/13 anonim ***** válasza:

Szia,

Nekem a 12hetes UH annyit mondot, hogy ilyenkor sajnos nem tudja megmondani, hogy milyen nemű a pici. Legjobb tudásom szerint, a babáknak ilyenkor egyforma a nemiszervük kívülről... A belső nemiszervek here-petefészek ami ilyenkorra kialakul...

2008. dec. 30. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!