Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 hetes sima (2D) uh-n...

12 hetes sima (2D) uh-n mennyire biztos a gyerek neme?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam, fiút mondott a doki, de én lányt szeretnék. Akkor tuti, hogy fiú lesz?
2008. dec. 30. 10:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

nekem 12 hetesen 4D-ben sem tudta megmondani, viszont a 18. heti 2D-n lánynak mondta, és most a 34. hétig is mindegyik lányt mondott. :)

úgyhogy szerintem ne éld bele magad, pár hét, és tutira megtudod.

2008. dec. 30. 11:31
 12/13 anonim ***** válasza:

szia.

a 12. héten már meg lehet mondani a nemét, ha jól látszik, de a legjobb a 16. hét körül. a lány és fiúmagzatok között UH kép alapján nincs túl sok különbség, megtévesztő a lányok duzzadt szeméremteste, összetéveszthető a fiúk heréjével. egyetlen különbség a lelógó kis kukac. ha az ott van, akkor egészen tuti, hogy fiú. ezt onnan tudom, hogy én is gyakran ultrahangozok.

2008. dec. 30. 11:33
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Én tegnap voltam a genetikai uh-n és ott mondták meg hogy fiu! Most vagyok 19 hetes és 4 napos:D!

Sztem az még nagyon korai! Esetleg majd 16 hetesen uh-n tudják megmondani ha ugy fordul a babád:)!

Boldog babavárást!

2008. dec. 30. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!