Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Indított szülésed hogyan...

Indított szülésed hogyan zajlott le?

Figyelt kérdés
Mikor mi történt, mikor indították meg? Minden érdekel.
2011. máj. 31. 09:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
38.hét magas vérnyomás, fehérje, aceton a vizeletbe azonnali szülésindítás, reggel 10-kor beöntés, utána oxitocin, burokrepesztés,azután aludtam pár órát, közbe rajtam a fájásmérő stb, néha megvizsgáltak stb, este kaptam vacsit, aztán aludtam tovább, fájás gyenge voltam, a gép majd kiakadt én meg nem éreztem erős fájást, éjjel 11 kor vérezni kezdtem, lenyúltam és már éreztem valami keményet, ordítottam egyet, odarohantak és szétkapták alattam az ágyat, nem volt idő a szülőágyra mászni, nyomtam hármat, ők mondták mikor mert nem éreztem fájást csak feszítést, a gyerekem mindig visszacsúszott így mellkasomra könyökölt az egyik doki és szülésznő és kinyomták a fiamat. Eltört egy bordám , de bánta a fene:)
2011. jún. 5. 18:52
 12/14 Babócás ***** válasza:

Szia!

41.héten (2 ujjnyi méhszájjal) reggel fél 9-kor burkot repesztettek. a szülésznőmmel homeopátia mellett döntöttünk, de nem segített. Így fél 1-kor oxitocin kaptam (100-ast, de nem éreztem semmit így felemelte 150-re). Szépen kezdtem tágulni, majd fél 4 körül kértem fájdalom csillapítót (a kisebb koktélt kaptam),de az szerencsétlenségemre "elűzte" a tágulást...pedig már 6 ujjnyi volt. Szóval rákötött sima infúzióra, majd vissza oxitocinra. Kb 5-6 óra körül kezdtem érezni a toló fájásokat...kétszer kellett vágni. Majd 21:32kor megszületett a kis Babócám (3870 g, és 59cm). Szóval mindennel együtt 13 óra volt. DE MEGÉRTE!!!!!

2011. jún. 6. 14:41
 13/14 anonim ***** válasza:
terhességi cukor miatt a kiírt napon indították. Előtte 1 napra be kellett feküdnöm, este méhszájtágító tablettát tettek fel. 1 ujjnyi volt a méhszáj, reggelre sem változott, 7kor beöntés, fél 8kor a dokim burkot repesztett, és meg is indultak a fájások meg a tágulás. 8 és fél óra múlva született meg a bébi:)
2011. jún. 6. 14:52
 14/14 anonim ***** válasza:
Pont a kiírt napon indították nekem be a szülést, mert az UH-n 4100g saccolták a babám, így nem vártak tovább. Nem nagyon biztattak, mert azt mondták valószínüleg császár lesz a vége. De én nagyon meg akartam szülni természetes úton.14:00-kor előkészítettek és 14:30-kor rám kötötték az oxitocint.Még fél órán keresztül nevetgéltem. De össze-visza jöttek a fájások,így burokrepesztés és akkor rendeződtek. Majd ismét össze-vissza, akkor katéterezés és megint rendeződöt. És már jöttek is a toló fájások. Mindenki nagy örömére és meglepetésére 19:07-kor 4 és fél óra után megszületett a fiam 4650g-mal és 60cm-el. Egyáltalán nem volt vészes. Decemberben ismét kipróbálhatom.
2011. jún. 6. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!