Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor kezd el egy terhes nő...

Mikor kezd el egy terhes nő hizni?

Figyelt kérdés
az egyik ismerösöm már az első mónapban felszedett 1-2 kilót. én meg 7hetes vagyok és még nem hiztam. 60kg vagyok
2008. febr. 19. 15:11
 1/6 A kérdező kommentje:
még annyit szeretnék kérdezni hogy ha kérdezik hogy hány hetes vagyok mit mondjak,a betöltött időt számoljam,vagy az utolso menzit?
2008. febr. 19. 15:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó menzi első napjától szokták számolni.

Én a 15. hét környékén kezdtem hízni, most 19 hetes vagyok és 2-3 kg-t híztam eddig.

2008. febr. 19. 15:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a 12. héten jött fel 1 kg, igaz előtte hányingereim voltak.de tudod nem vagyunk egyformák.Ami késik....:-))

Gratulálok a picihez!

2008. febr. 19. 15:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Én a 15. hetemben vagyok, kb 2.5 kg-t híztam.Hogyha vettél kismama könyvet akkor általában végig van benne vezetve, hogy mikor milyen hízás várható, hogyha a normális 12 kg-ot hízod csak.Hozzáteszem azt mondják, hogy a vékony lányok hirtelen híznak a húsosabbak, pedig lassabban,hacsak nem indul be a nagy zabálás.

2008. febr. 19. 16:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én a 10.hétben vagyok 56,5 kg-al kezdtem,de én már most 57,8-58,3 kg vagyok!Nem tudom mi lesz még ,mert én állandóan éhes vagyok!

Boldog babavárást!

2008. febr. 19. 17:01
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nos kezdem azt hinni, hogy a kilók nem is számítanak.. :)

Én is nagyon keveset híztam az elején.. 17 hetesen volt jrajtam 2 kilo.. majd most vagyok 23 hetes és elvileg rajtam van 5-6 kilo... csak nem tudni hogy hol.. mert egyáltalán nem látszik.. a hasam nőtt de az sem olyan nagy hogy arra gondoljak hogy ott van a 5-6 kilo. Nekem most jött fel 4-5 hét alatt vagy 3-4 kilo. Valóban egyénfüggő nálam idáig így volt erről tudokcsak beszámolni. :)

Boldog babavárást!

2008. febr. 19. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!