Mi volt az az étel, ételek, amiket nagyon kívántál várandósan és milyen nemű lett a gyerkőc?
Talán a csokit, édességet tudnám mondani, de én semmit se kívántam őrülten. Inkább csak azt mondanám, h abból elég sokat ettem, amit terhesség előtt egyáltalán nem lehetett elmondani rólam. De olyan, h meghalnék egy kis "valamiért", olyan sose volt.
Fiú lett.
Édesanyám az epret kívánta velem. Lány lettem. :D
Amúgy én inkább abban hiszek, h amit utálunk/nem bírunk lenyelni a terhesség alatt, azt a baba nem fogja majd szeretni.
Anyum imádja a gyümölcslevest, de velem várandósan egy falatot se bírt lenyelni. Mondanom se kell, utálom.
Én a fiammal bármit megtudtam enni, és eddig a gyerek is mindenevő.
csokit mindegyikkel
csípős kaját mindegyikkel
csilis sütőtök waaaahhhh mindegyikkel
fiú mindegyik
Az elején a kínai kaja jött be (enyhén csípős) ezt az egyet nem hánytam ki soha :)
A második trimeszterben rengeteg milánóit/bolognait megettem, szinte mást nem kívántam.
A vége felé meg jöttek a keverések: savanyú káposzta tejjel, csokis nápolyi újhagymával
Ami érdekes összefüggés lehet, hogy a fiamnak is a milánói a kedvence meg a káposzta főzelék (meg persze a csoki, de az melyik gyereknek nem?!)
Kolbász meggy joghurttal.
Kisfiú
Nekem is 2 lányom van,és még nem tudjuk,kit várunk most, úgy hogy NAGYON SZORÍTOK NEKED Kedves Kérdező,hogy fiad legyen!!
A lányaimmal főleg csokit ettem. Az elsővel rumos csokit,mellé narancsot szerettem enni, meg savanyúságot. Egyszer kellett elfordítanom a savanyúságos üveget,amikor a karfiolt és a gyöngyhagymát láttam meg benne.
A másodiknál csoki,csipsz,de minden nap! És a savanyút nem vetettem meg ezúttal sem.
Most a savanyút csak az elején ettem,a csípőset is az elején ettem,majd ráálltam a füstölt dolgokra,tejes dolgokra,gyümölcsökre. Egyik héten füstölt kellett,a másikon tejes,a harmadikon gyümi... szépen felváltva.
Tuti nincs össze függés a mit kívánsz-mi lesz -ben,de én azért bármilyen ostoba dolog is, minden apró eltérésnek jelet tulajdonítok,hátha mégis...
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!
Üdv:2gyermekes,27 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!