Mi volt az az étel, ételek, amiket nagyon kívántál várandósan és milyen nemű lett a gyerkőc?
Mikor megtudta a család,hogy terhes vagyok,ezerrel hozták a savanyúságokat,hát nem kellettek,mert előtte sem szerettem a savanyúságokat enni.Csípősebb kaják bejöttem,amiből már arra következtettek a rokonok,hogy fiam lesz,de lányom lett.
A barátnőm nemsokára szül,ő a sósat kívánta,már ebből arra gondolt fia lesz megint,erre lánya lesz.
Egy alkalommal majd' megdöglöttem egy falat rántott halér. Mire megszerezték, már nem kellett. Terhességem alatt rengeteg sajtos vajas kenyeret ettem, de a sajtot csak reszelve tettem a kenyérre. Isteni kaja, teljesen más az íze így, mint egy szelet sajttal.
Lányom született.
Szia!
Én világ életemben az édeset kívántam, terhességem alatt ugyanugy. Meg néha a citromot, narancsot. Lányom lett.
Anyósom annak idején állítólag a sajtot kívánta minden mennyiségben, fiai lettek.
kívánom neked, h teljesüljön a vágyad!
egy előző hozzászóló
Jósoltam neked:
AZt, hogy fiad lesz (egyértelműek voltak a jelek), remélem beválik...!
MAjd írd meg, kérlek, ha megtudod, milyen nemű lesz!
Hány hetes vagy? Mit mondtak?
szia
első terhesség elején a csemegeuborka levét ittam le, aztán málnát ettem nagy mennyiségben. A málnaszezon után mirelitet. Az édesre rá se birtam nézni. Fiam lett.
Második terhesség alatt citromfagyit és ropit ettem. Lányom született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!