Mi volt az az étel, ételek, amiket nagyon kívántál várandósan és milyen nemű lett a gyerkőc?
Paradicsom és vöröshagyma.
Fiú lett.
tejfolt tejet - kislany lett
most is terhes vagyok, de most nem kivanom egyiket sem..
inkabb sos kajakat meg ubit :) UH szerint kisfiu
/egyebkent ez nem a kajaval osszefuggesben, a kislanyomnal ritkult a labamon a szorom , most meg kesz majom vagyok :D/
Első terhesség elején a kakaós csigát ettem napi 4-5 darabot, iözben nem voltam kívános, viszont az utolsó 1,5 hónapomból élt szerintem Spanyolország :) A narancsot ettem napi szinten 5-6 kilót, ha nem többet :) Lányom lett.
A második terhességnél nem volt semmi extra, ha csak az nem, hogy a pörköltet fintorral főztem, mert kavargott a gyomrom a szagától, a kenyér szagát se bírtam, csak és kizárólag a zsömlét voltam hajlandó megenni. Ő is kislány lett.
Most - ugyan még kétesélyes, hogy egyáltalán van-e baba, de - már 2 hete válogatott furcsaságokat kívánok meg. Számomra furcsa, mert pl a halat utálom, de néha elkap a vágy egy sült hekk-re, édességet kívánok, volt, hogy megettem natúrban egy fél üveg csemegeuborkát. Ha beigazolódik, hogy lesz baba, és kívánós leszek, megírom, mire, aztán majd azt is, hogy fiú lesz/lett-e vagy lány :)
(bár én ebben nem hiszek)
Első terhességnél: túrós csusza sok sok cukorrsl és tejszínes süti:kislány lett
Második terhességnél: csoki, amit mindig útáltam.:kisfiú lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!