Pápa környéki kismamák igényt tartatok-e használt kismama butikra elérhető áron?
Szia!Nagyon jó ötlet, engem érdekelne és még szerintem jó pár kismamát.Eddig Győrben vásárolgattam elég drágán!
Ha nyitsz ilyen boltot értesíts mindenképp!
Előre is köszi
Ma írtam a beszállítónak, minél előbb szeretném elkezdeni, mert:
1. nem bírok megülni a hátsómon
2. nekem nincs egy normális göncöm, amit nyugodtan felvehetnék-és még csak 5 hónaposak vagyunk.
Ha tényleg érdekel, akkor kérlek kövesd figyelemmel ezt a fórumot, itt mindig naprakészen tudok írni a változásokkal kapcsolatban. Köszi a választ! További boldog babavárást! Viki
Szia!
Szerintem jó ötlet lenne ez a kismamaruha dolog.Pápán nem nagyon van olyan üzlet ahol kismamaruhákat lehet kapni.szerintem érdemes belevágni!
szia
Szia!
Szerintem is lenne rá igény!
Én most sem tudtam sajnos egy új darabot sem venni az eszméletlen árak miatt. (végül kaptam pár nadrágot az ismerősöktől)
Ha ennél a terhességemnél már nem is, a következőnél biztosan felkereslek, ha tényleg belevágsz!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!