Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gond az ha takarítás közben...

Gond az ha takarítás közben beszívjuk a vegyszer szagot?

Figyelt kérdés
2008. febr. 18. 18:30
 1/5 anonim ***** válasza:
74%
szerintem ez elkerülhetetlen. én is takarítok minden hétvégén, sajnos jelentős mennyiségű domestost vagyok kénytelen ilyenkor beszívni. mivel nincs szolgálólány a háznál, ezért kénytelen vagyok én megcsinálni a házimunkát:)
2008. febr. 18. 18:36
 2/5 anonim ***** válasza:
77%
én azt tudnám javasolni, hogy köss az arcod elé valamit, pl. kendőt és így csökkentheted a beszívott káros anyagok mennyiségét.
2008. febr. 18. 18:38
 3/5 anonim ***** válasza:
29%

Talán megkérhetnéd a párod,hogy segítsen be neked!:-) Nálunk nem is hagyja, hogy a wc-t, fürdőt én csináljam. De ahová nem feltétlenül kell Domestos, vagy ilyesmi, ott takaríts folyékony Ciffel, én azzal szoktam.Jó munkát!:-)

13 hetes kismama

2008. febr. 18. 18:41
 4/5 anonim ***** válasza:
77%
Nagyon egyszerű. Gyógyszertárban lehet venni maszkot. Nem jó beszívni a vegyszereket! Ja és gumikesztyű!!!
2008. febr. 18. 18:46
 5/5 anonim ***** válasza:
71%

Néha az az érzésem, kár válaszolni. Az értékelés 0, pedig csak jó tapasztalatot írtam.

Akkor ne vegyél maszkot, szivd be a vegyszert!

2008. febr. 18. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!