Ki hogy mondta el párjának, hogy babát vár?
Figyelt kérdés
Ma teszteltem pozitívat, és szeretném meglepni az eredménnyel a férjem- csak tippeket gyűjtök, hogy lehetne a tudtára adni az örömteli hírt :)2011. máj. 25. 06:59
11/13 anonim válasza:
Szia! Megcsináltam a tesztet, és annyira elcsodálkoztam, hogy pozitív lett, hogy ezt mondtam neki: "Te, ezt neked is látnod kell". :) De nem így mondtam volna el, ha kibírom. Vacsorát főztem volna, és "desszertnek" egy edénybe beleraktam volna egy kis cipőt, és mondtam volna neki, hogy itt a desszert. Na ez most nem jött össze, majd a tesónál. :)
12/13 anonim válasza:
Szerintem a legaranyosabb ha spontán jön és nem erőltetett.
Ki sem bírtam volna addig amíg találkozunk... rögtön felhívtam telefonon :))
13/13 anonim válasza:
Mi mind a 4 babánál együtt csináltuk a teszteket,
Ki nem maradt volna belőle!
:)
Utána pedig az összes vizsgálatra (még a ctg-re) is jött velem.
Nekünk ez így volt természetes.
Nekem ez a vacsi, ajándék...hát nem tudom.
Valakinek ez, valakinek az.
A jó hír attól még jó hír és mindegy, hogyan mondod el!
Szerintem légy spontán, abból sülnek ki a legjobb dolgok!
GRATULÁLOK Nektek!
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!