Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Észleltetek ilyet? Kevésbé...

Észleltetek ilyet? Kevésbé szeretik a védőnők az olyan kismamákat, akik esetleg kicsit jobban állnak?

Figyelt kérdés

Felhívtam a védőnőm,hogy megkérdezzem, kötelező-e sztk-nak lenni a 12. hetinek, mert ha nem mi úgy döntöttünk,hogy ezt most az Istenhegyi úton csináltatnánk meg. Eddig tök kedves volt, most meg odabökte, hogy nem kötelező, és mi tudjuk! Nem nagyon volt kedves a hangnem, pedig úgy vette fel.

Egy barátnőm mesélte,hogy amióta ő otthagyta a kórházi dokit (ahogy viselkedett vele a doki, én még az asztalt is ráborítottam volna), és másik városban választott másik orvost, azóta bunkó vele a védőnő! Egy 3. barátnőmnél az volt a gond, hogy magánklinikán szült!

Nekem ezekből az jött le, hogy azért lett kevésbé kedves a védőnő,mert van jobban állunk esetleg anyagilag, vagy esetleg nem állunk annyival jobban, de nem sajnáljuk ilyenekre a pénzt!

2011. máj. 24. 14:03
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Azt sem tudod,hogy hányszor találkoztam már vele. Megsúgom, 3szor, amiből már azért valamennyire meg tudtam ismerni a stílusát! Nem azért állok jobban anyagilag, mert megengedhetem magamnak!

A bátyámnak sajnos anno nem fejlődött ki 3 lábujja. Igaz, nem genetikai okból, de azért egyszer mindenképpen jobban megszeretném nézetni! Imádom, amikor valaki úgy szól le bárkit,hogy fingja nincs semmiről! Ahogy arról sem, hogy itt nálunk bizony a 12. heti még HÜVELYI. Egy barátnőm két hete volt, ő mondta,hogy neki életében nem fájt uh, de ez nagyon. Mi van még a 30 ezerbe? Ha már ennyire érdekel, akkor: nem kell két hetet várnom az eredményre, pusztán másfél órát, nem 2 perc alatt néznek meg,hanem legalább fél órát szánnak rád, már azt is meg tudják mondani 80%-ra,hogy kisfiú vagy kislány, beszélgetnek még veled 20 percig, ahol az összes kérdésed felteheted, kapsz egy dvd-t a piciről! Ezt így összevetve nekem megér 30 ezret!

Ja, és még egyszer leírom, hogy nem azért hívtam fel,hogy elmondjam neki, hanem mert az hallottam, hogy az sztk-ra ígyis-úgyis el kell menni, ill. nem tudtam,hogy elfogadják -e ezt a vizsgálatot. Ezt akartam tisztázni és úgy gondolom, hogy a védőnő azért van, hogy ha valami nem tiszta, akkor megkérdezzem. Nem mindenki olyan mindenttudó ősanya, mint egyesek!

2011. máj. 27. 08:19
 22/26 A kérdező kommentje:

Ja, ezt csak azért, mert annyira általánosan jelented ki,hogy a 12. heti az hasi!

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

2011. máj. 27. 08:22
 23/26 anonim ***** válasza:

Az utolsó válaszolóból csak úgy dől a féltkényeség. Ezt pont az utolsó kommentjével erősítette meg! Ez a cinikus hangnem,hogy 30 ezerért kenegetik a hasát, szánalmas!

Nem tudtam soha megérteni,hogy miért fáj ennyire, ha valakinek jobban megy. Ezért találták ki a magánklinikákat, magándokikat, mert sokan vannak akik megtehetik,hogy fizetnek érte. Az ő dolguk! Lehet,hogy te meg más valamire költöd a pénzed, a kérdező meg erre nem sajnálja. Nem azt írta,hogy repülő babakocsit akar venni,hanem,hogy normálisan megszeretnék nézetni a babáját!

Meg egy kicsit visszájára lehet fordítani,amit írtál. Először azt írod,hogy rongyrázás, aztán meg,hogy nem is akkora dolog a 30 ezres vizsgálat!

Kérdező! Ne haragudj! Nem tudok válaszolni,mert én még nem találkoztam rosszindulatú védőnővel, olyannal viszont igen, aki semmit nem mondott. Mindig máshonnan tudtam meg olyan infókat (pl. vizsgálatokról), amiket neki kellett volna elmondani. Csak annyira utálóm már ezt, a legyen mindenki sztk-s kismama dumát és aki esetleg nem az, az már szemét!

2011. máj. 27. 08:28
 24/26 anonim ***** válasza:

KÖSZÖNÖM KÖSZÖNÖM

Annyira vártam ezt a mondatot, dől a féltékenység belőled. Annyira nevetségesen kiszámíthatóak vagytok. Már attól féltem nem is jön elő ez a mondat. Kezdtem csalódni a sznobokban. De nem kellett, köszönöm még egyszer utolsó.

Ja és egyébként honnan veszed, hogy én nem magánklinikán szültem és nem magánorvoshoz jártam orvoshoz? Sehonnan, mert én ilyenekről nem beszélek. Tudod vannak tabu dolgok. Ez szerintem mindenkinek a legbelsőbb magánügye, mennyi pénze van és mire költi. Csak van, akinél nem. Mondjuk a pénz és intelligencia ritkán jár kézenfogva. És én ezt nevezem rongyrázásnak, amikor valaki nem elégszik meg annyival, hogy megcsináltattam az ultrahangot, rendben volt minden. Hanem közli fűvel fával, hol, mennyiért és persze szigorúan, nem kihagyva: nekünk jól megy, mi nem sajnáljuk erre a pénzt.

2011. máj. 27. 15:05
 25/26 A kérdező kommentje:

Mondjuk persze biztos más, ha valaki ingyen keni be a hasad vagy 30 ezerért. Elhiszem, hogy a 30 ezres kevésbé fájdalmas. De azért majd írd meg, hogy letörölgette e a doki a trutyit vagy neked kellett kézbe venni a törlőkendőt. Mert azért 30 ezerért elvárható, hogy ne kend össze magad és tisztára töröljenek.

Na ebből gondolom,hogy nem magán klinikán szültél. Mert akkor magad minősíted. Miért? Ingyen nem jön ki a gyerek,csak 500 ezerért? Úgy látszik elfelejtetted a kommentedet!

Szóval nagy igazságot írtál, az intelligencia (amibe a rövidtávú memória is beletartozik) és a pénz nem jár kézenfogva!:))

2011. máj. 27. 16:42
 26/26 A kérdező kommentje:
Én meg a sznobozást vártam. Egyből rámondják, ha valakinek kicsit jobban megy. Én meg ebben nem csalódtam!
2011. máj. 27. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!