Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Észleltetek ilyet? Kevésbé...

Észleltetek ilyet? Kevésbé szeretik a védőnők az olyan kismamákat, akik esetleg kicsit jobban állnak?

Figyelt kérdés

Felhívtam a védőnőm,hogy megkérdezzem, kötelező-e sztk-nak lenni a 12. hetinek, mert ha nem mi úgy döntöttünk,hogy ezt most az Istenhegyi úton csináltatnánk meg. Eddig tök kedves volt, most meg odabökte, hogy nem kötelező, és mi tudjuk! Nem nagyon volt kedves a hangnem, pedig úgy vette fel.

Egy barátnőm mesélte,hogy amióta ő otthagyta a kórházi dokit (ahogy viselkedett vele a doki, én még az asztalt is ráborítottam volna), és másik városban választott másik orvost, azóta bunkó vele a védőnő! Egy 3. barátnőmnél az volt a gond, hogy magánklinikán szült!

Nekem ezekből az jött le, hogy azért lett kevésbé kedves a védőnő,mert van jobban állunk esetleg anyagilag, vagy esetleg nem állunk annyival jobban, de nem sajnáljuk ilyenekre a pénzt!

2011. máj. 24. 14:03
1 2 3
 11/26 Kerria ***** válasza:

Miért nem mész el mind két UH-ra? Az sztk-s gépek szerintem (és bocs ha nem így van) régebbiek, így én elmennék mind a kettőre és kész.

Ha hülyeséget írtam akkor bocsi, még nagyon kezdő vagyok.

2011. máj. 24. 15:39
 12/26 A kérdező kommentje:

Köszi!

Nem kell mindkettőre, már kiderítettem, nem muszáj az sztk-sra menni! Így csak a klinikára megyek!

2011. máj. 24. 15:40
 13/26 anonim ***** válasza:
Egyébként az Istenhegyin a 12. heti uh hasi uh. Én mindkét gyerekemmel ott voltam, és szerintem megéri az árát.
2011. máj. 24. 16:01
 14/26 sumergo ***** válasza:

szerintem szimplán képzelődsz.

1. Nem ismerlek, ezért nem akarok véleményezni, és csak általánosságban írom, hogy a túlzott rongyrázás elég taszító tud lenni mások számára. Lehet akár erről is szó.

2.Lehet legközelebb kedvesebb lesz, néha még neki is lehet rossz napja.

2011. máj. 24. 17:49
 15/26 A kérdező kommentje:

Kösz! De ha már az is rongyrázás, hogy érdeklődöm,hogy kötelező-e egy vizsgálat, akkor tulajdonképpen minden lehet az.

Egyébként azt sem értem,hogy akár miért számítana rongyrázásnak,hogy valaki megcsináltat egy 30 ezres vizsgálatot? Mert, ha még 300 ezres lenne!

Na mindegy, biztos rossz napja volt! De ha nem, az sem érdekel igazán!

2011. máj. 25. 08:17
 16/26 anonim ***** válasza:
Bocsi,de talán azért számít rongyrázásnak,mert amúgy ingyenes.Én magán dokihoz járok és ő csinálta a 12.heti uh-t is,de akkor is csak 5eFt-ot fizettem mint minden vizsgálatkor.
2011. máj. 26. 13:48
 17/26 anonim ***** válasza:
Előző vagyok.A kombi tesztet meg sztk-ban csináltattam,de az is ingyenes és 3 nap alatt kész volt.
2011. máj. 26. 13:56
 18/26 A kérdező kommentje:
Szóval, ha bármilyen vizsgálatot megengedek magamnak, ami egyébként ingyenes, akkor az rongyrázás. Akkor a magán orvos is az. Végül is sztk-san is meg lehet oldani!
2011. máj. 26. 13:59
 19/26 A kérdező kommentje:
Ja és csak mellékesen. Nálunk a vérvétel sajna nem ingyenes! Az uh igen, a vérvételért egyébként is fizetni kell!
2011. máj. 26. 14:19
 20/26 anonim ***** válasza:

Nem az a rongyrázás, hogy hívogatsz vele embereket, akikre ez nem tartozik és gondolom nem is érdekli olyan nagyon, és leírod itt is, hogy megtehetjük, nem sajnáljuk rá a pénzt.Igenis ez visszataszító első olvasatra is, de most már egyre inkább.

Különben az is, hogy valaki nem úgy reagál ahogy elvártad, és rögtön arra gondolsz a védőnőnek nem tetszik, hogy ti jobban álltok anyagilag. (és ezt abból szűrted le, hogy megengedhetsz magadnak egy 30 ezres vizsgálatot) Ez az igazi érthetetlen sznobság. Nem mellesleg 12 hetes terhes vagy, hányszor beszélhettél, találkozhattál a védőnővel, hogy bármi ilyesmire következtess.

És az ultrahangot meg nem dugják sehova, a 12 heti hasi ultrahang és nem fáj egy kicsit sem. Mondjuk persze biztos más, ha valaki ingyen keni be a hasad vagy 30 ezerért. Elhiszem, hogy a 30 ezres kevésbé fájdalmas. De azért majd írd meg, hogy letörölgette e a doki a trutyit vagy neked kellett kézbe venni a törlőkendőt. Mert azért 30 ezerért elvárható, hogy ne kend össze magad és tisztára töröljenek.

2011. máj. 26. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!