Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges, hogy valaki nem...

Lehetséges, hogy valaki nem veszi észre 9 hónapig, hogy terhes?

Figyelt kérdés
Tv-ben láttam ilyet, sőt még a környezetemben is történt ilyen..Én egyszerűen nem értem...nekem akkora volt a hasam, hogy nem tudtam fel venni a cipőm, hánytam, mint a lakodalmas kutya, és szülés után még hetekig fájt a bordám a sok rugdosástól!!!
2011. máj. 21. 07:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én is azt olvastam,h amikor valaki nagyon elutasítja a terhességet,akkor előfordulhat,h a magzat is így viselkedik:keveset mozog,lassabban nő.Az anya pedig annyira nem akar tudomást venni róla,h valóban kizárja a tudatából.De ez persze nem átlagos,normális állapot.
2011. máj. 21. 11:39
 12/18 anonim ***** válasza:
Hát igen, és pontosan a terhességkor derül ki, hogy mennyi mindenre képes a női elme...ez így van! Persze pozitív dolgokra is, csak gondoljunk abba bele, hogy ha nem a babánk élete keringene előttünk vajúdás és szülés közben, valószínűleg már az elején elájulnánk...és nem lennénk hajlandóak tovább csinálni, így viszont minden áron...és van még terhességkor sok sok eset, amit egyébként nem viselnénk el, hanem jó sok fájdalomcsillapítót bevennénk, és aludnánk :) Ehhez a dologhoz sem feltétlen "fejlett elme állapot kell" (persze ahhoz h tudjunk éhezni, szomjazni már igen...ezt csak egy példaként írtam az imént, hogy aki nem hisz az ilyesmiben, pl ebbe gondoljon bele), csupán az hogy egy nő egyszerűen kizárja az elméjéből a lehetséges eshetőségeket...persze ez azért "tudat alatt" történik, nem szándékosan zárja el a dolgokat. Ha nem foglalkozik vele, nem érdekli, meg sem fordul a fejében, h egy új élet növekszik benne, akkor bizony képes rá az emberi szervezet, hogy "eltitkolja" a terhességet! És mivel már az is bizonyított, h az anya "kintről" is tus hatni a magzatára, ebben az esetben is hasonlóan működik a folyamat, ahogy az előttem szóló írta...ha nem foglalkozik a terhesség gondolatával sem, a magzat is másként fejlődik, és azt azért ne felejtsük el, h ezek a nők nem 4-5 kilós babákat szültek/szülnek...
2011. máj. 21. 11:59
 13/18 anonim ***** válasza:

Igen, van ilyen, de szerintem ez a természet trükkje, mert hát nem játszhatjuk őt ki a végtelenségig!

Bizony, ő erősebb, mint mi és ez soha nem fog megváltozni, valamilyen módon mindig megtorolja ezeket--gondoljatok a természeti katasztrófákra!!!!

Az a sok fogamzásgátló, amit beveszünk, szintén kikerül a természetbe-és előbb-utóbb tönktreteszi azt!

És hát ugye nem szaporodunk egy ideje-nagyon nem!

Pont ezért besokallt a Föld, ezért elnyomja a terhesség jeleit, hogy mire észrevesszük, hogy gyerekünk lesz, már ne lehessen elvetetni.....mindenki gondolja végig...logikus nem?

A természet kikényszeríti, hogy szaporodjunk!

Tetszik vagy sem, így van!

2011. máj. 21. 12:19
 14/18 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó, a természet kizárt, hogy a szaporodásunkat sürgetné, ugyanis így is túlnépesedett a Föld, a természetet csak pusztítja a sok ember, hidd el, hogy a természet nem saját maga ellensége.

Nem véletlen a rengeteg járvány, új vírus és más kórokozó megjelenése - ráadásul a legtöbb onnan jön, ahol még szinte háborítatlan a természet.

A természet nem véletlenül produkálja ezeket, csak védekezik az ember ellen, aki pusztítja őt.

És a tudatállapot nem a természet függvénye.

A keresztanyám nem akarta, hogy látszódjon rajta a terhesség, mert nem a férjébe volt szerelmes, és félt, mi lesz, ha kiderül a másiknak, hogy ő a férje babáját várja. Úgy elnyomta magában a dolgot, tudomást sem vett róla, és nem látszott rajta semmi.

Úgy ment szülni, hogy kabátban úgy tűnt, kicsit felszedett, de senki meg nem mondta volna hogy terhes. Szűk felsőben jobban látszott, de nekem kb. félidősen volt akkora hasam, neki meg 9 hónaposan. És a lánya 2900g-al született, tehát nagyon pici sem volt.

2011. máj. 21. 13:21
 15/18 anonim ***** válasza:

Igen, van ilyen.

Én is így születtem. Mármint anyukámék nem tudták, hogy anyu terhes.

Egy éjszaka anyumnak nagyon görcsölt a hasa, apum adott neki görcsoldót, az nem segített, és bementek az ügyeletre. Ott megmondták, hogy terhes, és bevitték a kórházba. És aztán megszülettem én. :)

úgyhogy igen, van ilyen.

2011. máj. 22. 00:12
 16/18 A kérdező kommentje:
Vártam már egy ilyen kommentet!!Ez annyira durva.Szerintem az sokkal nagyobb baj az ilyen esetekben, hogy nem figyelnek magukra a nők..Cigi, pia...stb.Mert még az ellenőrzött terhességnél is lehet baj...
2011. máj. 22. 06:44
 17/18 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Hát igen. Anyum mivel nem tudta, ezért cigizett tovább, meg néha iszogatott is, de nem lett semmi bajom. ^^ De simán lehetett volna (bár koraszülött voltam és besárgultam, de később nem volt gond).

2011. máj. 23. 15:19
 18/18 A kérdező kommentje:
Hát igen.Még szerencse, hogy nem lett baj.De besárgulni amúgy is szoktak a gyerekek.Egyébként anyum velem is dohányzott, pedig tudta, hogy úton vagyok.Szerintem sörözött is, de mindegy..Én is megittam, kemény 2 sört egész 9 hónap terhességem alatt, meg az elején cigiztem is (2 hónap), de egy gyönyörű egészséges 4 hónapos lányom van!!De tényleg jó, hogy nem lett baj..
2011. máj. 23. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!