5 hetes terhes vagyok, de már elöre félek a vérvételetöl. Ugyanis képes vagyok annyira felidegelni magam elötte, hogy hasmenésem lesz. Aggódom, hogy ez 9 hónapig még sok problémát fog okozni. Mit tegyek?
:)
Az egésztől...szúrás,tű,vér....képes vagyok rosszul lenni.
Régen én is rosszul voltam a vérvételeken, de nekem az bejött, hogy nem néztem oda. Maga a szúrás úgy sem fáj, és ha nem látod csorogni a vért, nincs mitől megijedni. Mert hát ugyebár az ijedtségtől van ilyenkor rosszul az ember, nem a "vérveszteségtől":).
Nyugi!Gondolj bele, nekem a 12. heti kombinált teszthez egy 15 éves gyakorló kislány vette a vérem, aki azzal a kérdéssel nyitott, hogy "ugye jó a néni vénája"? Mindjárt leizzadtam:) Aztán közöltem vele, hogy ne ijesztgessen, mert rosszul szoktam lenni, erre szegény kislány jobban megijedt mint én!:) De nyugi nem volt semmi gond, nálad sem lesz!!!
Hát jelenleg,olyan hányingerem van mint az állat :)
Pedig már egy hete nem volt....
Cicim fáj,de kezd enyhülni.
Hasam feszül.
Hát igen valahol igaza van az utolsónak....
és nem csak egy vérvétel van terhesség alatt.....
Háát???
Miért kell egyböl lehurrogni a másikat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!