Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges, hogy valaki nem...

Lehetséges, hogy valaki nem veszi észre 9 hónapig, hogy terhes?

Figyelt kérdés
Tv-ben láttam ilyet, sőt még a környezetemben is történt ilyen..Én egyszerűen nem értem...nekem akkora volt a hasam, hogy nem tudtam fel venni a cipőm, hánytam, mint a lakodalmas kutya, és szülés után még hetekig fájt a bordám a sok rugdosástól!!!
2011. máj. 21. 07:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
szia én ismerek 2 nőt aki az egyik akkor vette észre mikor megmozdult neki olyan 20 hetes lehetett,neki megvolt a menzesze..A másik az tudta,hogy terhes csak nekünk nem mondta,csak akkor tudtuk meg mikor megszült,és szinte nem is volt hasa,csak minimálisan.
2011. máj. 21. 08:31
 2/18 A kérdező kommentje:
Igen, ilyenekről én is hallottam, apukám felesége is félidős volt mikor észre vett, hogy valaki van odabent! :) De másik ismerősünk meg el ment nőgyogyihoz, mert fájdogált a hasa, állítólag semmi nem látszott rajta és közölte vele az orvos még az nap, hogy megyünk szülni....én nem tudom mennyit lehet az ilyeneknek hinni...
2011. máj. 21. 08:40
 3/18 anonim ***** válasza:
42%

szia

hát én ezt nem tudom elképzelni

gondoltam is hogyha majd terhes leszek vajon ráfogok e jönni hogy az vagyok-e..

és hát persze !

9 hónapon át?

nekem ne adja be senki azt hogy " áh nem vettem észre ..

a baba mozgását is bélmozgásnak hitte stb...

meg hogy nem nő a hasa ..

minden épelméjű nő tudja hogy terhes..

egy idő után azért eléggé egyértelmű bizonyítékok vannak rá és ha ezt nem veszi észre akkor

hülye.. vagy nem akarja észrevenni...!!

14 hós baba anyukája

2011. máj. 21. 08:42
 4/18 anonim ***** válasza:

A travel&living csatornán szokott lenni ilyen témában műsor, ha elkapom, szoktam nézni. Elég hihetően adják elő, bár pár esetben én már gyanakodtam volna.

Én sem hiszem el, hogy ilyen létezik.

Nem értem, hogyan férhet el egy 3,5 kilós gyerek+a hozzá tartozó dolgok egy nőben feltűnés nélkül. Ahhoz már valami brutál kövérnek kellene lenni. Én sem vagyok egy nádszál, de az elsőnél 16 hetesen, a másodiknál most már 10 hetesen látszik, hogy megindult a pocak.

Lehet, hogy van egy gyenge vérzése, amit betudhat mensinek, ezt az egyet aláírom.

És a baba mozgása. Nem hiszem el, hogy nem érezte. Nem mozgot a baba, olyan meg nem létezik. Enyém gyerek olyanokat produkált, hogy 3-4 cmre kinyomta magát a hasamon.

2011. máj. 21. 08:52
 5/18 anonim ***** válasza:
Dettó az a véleményem mint a második hozzászólónak. Eleve nem hiszem, hogy mikor mozog odabenn egész nap a baba azt hiszi bélmozgás. Addig míg nem voltam babás, még el is hittem. De most vagyok 28 hetes, és kizártnak tartom. Akkora a hasam, hogy tolatok, beütöm, beakadok stb... pedig 96 kg-al kezdtem, nem voltam egy kicsit se vékonynak mondható. Mert erre is szokták fogni, hogy kövér nem látszik rajta. Aki ilyet állít nem akarja beismerni, hogy terhes.
2011. máj. 21. 08:52
 6/18 A kérdező kommentje:
Szerintem sem ép az ilyen...
2011. máj. 21. 09:03
 7/18 anonim ***** válasza:

Én ugyan nem hánytam és igazándiból rosszul sem voltam, nem voltak jellemzők rám azok a tipikus terhes tünetek, de már a 8. héten tudtam, hogy ő itt van velem.

Úgy gondolom nagyon felelőtlennek, figyelmetlennek kell lenni önmagunkkal szemben, hogy ne vegyük észre, hogy valaki növekszik bennünk.

Most a 27. hétben vagyok, a picim néha olyanokat mocorog odabent, hogy össze se lehetne téveszteni mással.

Egyszer az egyik kereskedelmi csatorna riport műsorában volt egy történet egy 17 éves lányról, aki hatalmas volt és már nem bírta tovább, drasztikus fogyókúrába kezdett, ő csak a szülésnél vette észre, hogy végig 2-en fogyókúráztak. A lány azt hitte, hogy azért nem menstruál, mert a fogyókúra hatással van rá. Ez egy magyar lány története volt.

Egy másik csatornán, egy kórházas igaz történetes sorozatban, (amikor a dokik mesélnek hihetetlen történeteket) volt egy olyan lány, akit hasfájással vittek a kórházba, kiderült épp vajúdik. De ő egy picit más kategória volt, mert értelmileg sérült és utcán élő volt. Ő azt sem tudta fel fogni, hogy ki az, akit a szülés követően a kezébe adtak, egyszerűen nem értette mi történik vele, csak tudta, hogy fáj és majd elmúlik. Az ő babáját örökbe adták, hiszen nem tudta volna felnevelni. Ezeket még megértem.

2011. máj. 21. 09:08
 8/18 anonim ***** válasza:
nekem olyanokat rugdos meg mozgolódik rendesen kidudorodik a hasam ez nem észre venni!!!???kamu!!
2011. máj. 21. 10:16
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Most akkor engem meg fogtok enni :) Én is terhes vagyok, én is nagyon érzem a pici mozgását, pedig még csak félidős vagyok! Viszont, ez a dolog megtörténhet, meg is történik...orvosilag bizonyított tény! Nagyon sokat foglalkoztam ezzel a témával, mert nagyon érdekel, hogy bizonyos esetekben az emberi elme milyen dolgokra képes! Ezt úgy gondolom más helyzetekben is bizonyították, pl ha valakinek elég fejlett a tudata, le tudja győzni nagyon sokáig az éhséget, szomjúságot, fájdalom érzetet, stb stb. Ez is hasonló dolog, annyi a magyarázat, hogy ha valaki nem akar gyereket, nem tervezi, jól érzi magát a saját életében, nem figyel semmi féle "jelre", akkor bizony nem biztos hogy észreveszi, h mozog a picike...főleg, ha közben menstruál, nincs semmi különösebb tünete, és persze, ha nagyjából fogalma nincs a terhességről, és a vele járó "mellékhatásokról"...és nem csak a fogyatékosnak nincs róla fogalma, a karrierista nőnek sincs, aki soha nem foglalkozott vele, vagy hasonló...Én végig is néztem egy interjút egy nőgyógyásszal, aki nagyon komolyan foglalkozik ezzel, és mindenre van magyarázata...néhányat most leírtam, de semmi az egész folyamathoz képest, ami ilyenkor egy nő fejecskéjében lejátszódik...ha nem akar valaki gyereket, és ha érez is esetleg valami tünetet, soha nem "hagyná az eszét", hogy a terhességre gondoljon, ezek a gondolatok mélyen el vannak ásva, és ha nem foglalkoznak velük, akkor olyan mintha nem is lennének...remélem kicsit azért érthető volt ebből a nagy kuszaságból amit leírtam :) Ja, és még egy dolog, ezeknek a nőknek pontosan azért nem nő a pocijuk, mert valamilyen szinten az agyuk "parancsol" a testüknek, (ugye ezt tudjuk, hogy mindenkinél így működik), és egyszerűen nem lesznek akkora mint egy ház, mert nem gondolnak erre :) persze, ez sokkal bonyolultabb kémiai és biológiai folyamatok összessége, de nagy vonalakban ez a lényeg! Nem vitatkozni akarok, ezek tények, és úgy gondolom, hogy tudhatjuk azt, hogy az életben nem minden fehér és fekete, vannak nagyon "fantasztikus" dolgok, és nem szabad mindent teljesen racionálisan meg akarni magyarázni, mivel nem értünk mindenhez...üdv
2011. máj. 21. 11:17
 10/18 A kérdező kommentje:
Én nem eszlek meg tuti!!!;) sőt bizonyos szinten egyet is értek, mert sok mindenre képes az emberi test.De ehhez akkor is kell egy elme állapot..
2011. máj. 21. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!