Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tanácsra lenne szükségem?

Tanácsra lenne szükségem?

Figyelt kérdés
37 Hkm vagyok, és iszonyatosan megkívántam a bacon szalonnát. Viszont úgy tudom, az nyersnek számít. Ehetek egy keveset, vagy bírjam ki nélküle? :) Köszönöm a segítséget.
2011. máj. 16. 21:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Sütve nem jó?

Egyébként ha füstölve van, szerintem az tartósít és fertőtlenít, úgyhogy ehetsz nyugodtan.

2011. máj. 16. 21:18
 2/13 anonim ***** válasza:
A füstölés nem jó! Nem pusztítja el az esetleges magzatra ártalmas bacikat. Ezért nem lehet enni kolbászt, szalámikat sem.
2011. máj. 16. 21:22
 3/13 anonim ***** válasza:

Nyugodtan ehetsz. Ha van benne olyan, amit nem hatástalanít a gyomorsav, azt megszűri a méhlepény.

Kolbászt, és szalámit is lehet enni, még ha hasmenésed lesz tőle, akkor sem feltétlenül árt a kicsinek.

2011. máj. 16. 21:29
 4/13 A kérdező kommentje:
Szalámit is végig ettem a terhességem alatt, és attól nem lett bajom. Kolbászt nem ettem mert nem szeretem. De akkor lehet, hogy megsütöm, bár így nyersen az igazi.
2011. máj. 16. 21:33
 5/13 anonim ***** válasza:
Én ettem mindent.
2011. máj. 16. 21:35
 6/13 anonim ***** válasza:
Nyugodtan egyél, én is eszek, ha megkívánom. Nem kell mindent betartani, amit hallasz, vagy a neten olvasol...mert akkor nem ennénk kb semmit :) Nyers, véresre sült húst nem szabad...ha a füstölt bacon, kolbász le van ellenőrizve, nem lesz tőle semmi bajod! nyugodtan edd :) üdv
2011. máj. 16. 21:36
 7/13 anonim ***** válasza:
jó étvágyat:)
2011. máj. 16. 21:36
 8/13 A kérdező kommentje:
Hát akkor nem kímélem magam. Főzök krumplit, tojást, vágok mellé uborkát meg retket, tűzök hozzá egy kis vajat, és a bacon lesz a csúcspont a vacsin :) Köszönöm a segítséget!
2011. máj. 16. 21:39
 9/13 anonim ***** válasza:

Nyami:) ide is egy kicsit:)

Egészségetekre

2011. máj. 16. 21:54
 10/13 anonim ***** válasza:
Na, amikor én valamit is megkívántam, senki nem tudott volna lebeszéli róla. Nem válogattam, ettem mindent ami jól esett! A babánk makk egészséges, és ma már 4 hónapos. Egyél csak, annál rosszabb ha nem eszed meg amit kívánsz. Egészségedre!
2011. máj. 16. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!