Kismamik! Milyen méretű ágyneműt vesztek a babátoknak? Érdemes a legkisebbet megvenni, aztán pár év múlva megint venni? Tanácsra lenne szükségem,
van sok takaróm, de soha nem takartam be, mert állandóan forgolódik, vándorol az ágyban.
hálózsákban altattam mindig.
lapos párna van neki, de sosincs a feje alatt, mert mászkál az ágyban
Csatlakozom. Ha nem szeretnel kettot vasarolni, akkor raersz kesobb venni, nem kell mar a baba szuletese elott, sot, szerintem az elso 1-2 evben sem.
En kaptam, de nem hasznaljuk, ez nagyobb, majd mar akkor lesz jo, ha heverove alakitjuk a kisagyat.
Parnat eleve nem kell rakni a babak feje ala, eleg csak egy huzat, vagy textilpelus. Vastag es nagy takaroval betakarni pedig szinten nem ajanlott a bolcsohalal miatt, mert magara huzhatja, belegabalyodhat. En osszesen ket lepedot vettem es harom babapledet (vastagabbat, vekonyabbat es egy nagyon puha kozepes meretut), egyik sem nagy alapteruletu. Hamar rajottunk, hogy nem mukodik, mert mar akkor is lekerult a fiamrol a pled, amikor par napos volt es elvileg szinte mozdulatlan. Ugyhogy halozsakot kezdtunk hasznalni (teli baba), nyaron csak pizsamat, vagy van nagyon vekony anyagbol halozsakja, ugyanis meleg van a lakasban, esetleg hajnalban rarakom a babapledet. Most jon a 2. telunk es ismet vastag halozsakot vettem neki nagyobb meretben.
Szerintem ezen a telen meg nem kapja meg a hagyomanyos takarot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!