Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! Milyen méretű...

Kismamik! Milyen méretű ágyneműt vesztek a babátoknak? Érdemes a legkisebbet megvenni, aztán pár év múlva megint venni? Tanácsra lenne szükségem,

Figyelt kérdés
2009. júl. 26. 20:38
 1/6 anonim ***** válasza:
52%
Amekkora az ágya! lepedőt is úgy választasz,nem??
2009. júl. 26. 20:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igazából egy jó ideig nincs szükség komplett ágynemű garnitúrára, csak takaróra. Nekünk több is van, vékony plüss, vastag plüss, pamut stb. ezekre nem kell huzat. Kb. fél éves koráig hálózsákban aludt takaróval, később rugdalózóban, mert annyit vándorol az ágyában, h' nem marad meg a takaró alatt. Párna meg egyáltalán nem kell csecsemőknek.
2009. júl. 26. 20:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

van sok takaróm, de soha nem takartam be, mert állandóan forgolódik, vándorol az ágyban.

hálózsákban altattam mindig.

lapos párna van neki, de sosincs a feje alatt, mert mászkál az ágyban

2009. júl. 26. 21:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekünk csak lepedők és hálózsákok vannak, bőven elég. A paplant, takarót csak lerúgja magáról. Párnában nem hiszek.
2009. júl. 26. 21:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Csatlakozom. Ha nem szeretnel kettot vasarolni, akkor raersz kesobb venni, nem kell mar a baba szuletese elott, sot, szerintem az elso 1-2 evben sem.

En kaptam, de nem hasznaljuk, ez nagyobb, majd mar akkor lesz jo, ha heverove alakitjuk a kisagyat.

Parnat eleve nem kell rakni a babak feje ala, eleg csak egy huzat, vagy textilpelus. Vastag es nagy takaroval betakarni pedig szinten nem ajanlott a bolcsohalal miatt, mert magara huzhatja, belegabalyodhat. En osszesen ket lepedot vettem es harom babapledet (vastagabbat, vekonyabbat es egy nagyon puha kozepes meretut), egyik sem nagy alapteruletu. Hamar rajottunk, hogy nem mukodik, mert mar akkor is lekerult a fiamrol a pled, amikor par napos volt es elvileg szinte mozdulatlan. Ugyhogy halozsakot kezdtunk hasznalni (teli baba), nyaron csak pizsamat, vagy van nagyon vekony anyagbol halozsakja, ugyanis meleg van a lakasban, esetleg hajnalban rarakom a babapledet. Most jon a 2. telunk es ismet vastag halozsakot vettem neki nagyobb meretben.

Szerintem ezen a telen meg nem kapja meg a hagyomanyos takarot.

2009. júl. 26. 21:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Jah, mielott furcsan neznetek: azert vettem meg mar most a teli vastag halozsakot, mert ilyenkor ezek nagyon durvan le vannak arazva, negyed aron kaphato nagyon szep, ez pedig epp egy olyan dolog, amibol be tudom loni, hogy mekkora kell majd par honap mulva, mert hat honapot felolelo szamozasa van (0-6 honapig, 6-12, 12-18).
2009. júl. 26. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!